Akne Premium Start Kit

Vähentää aknea ja vahvistaa ihoa. Täydellinen 2-vaiheinen hoito noin 60 päivän käyttöä varten.

69,90 €

Beconfident® Akne Start on täydellinen hoitosetti, joka sisältää kaiken tarvitsemasi aknevaivojesi hoitoon (finnien poistoon), kahdella eri vaiheella.

Prepare sisältää laktoperoksedaasia, eli ainutlaatuista raakamaitotuotetta, jonka tehtävänä on vaikuttaa Aknebakteereja vastaan, ärsyttämättä ihoa. Tuotteet ovat hellävaraisia, mutta sisältävät aineita, jotka vähentävät tehokkaasti aknevaivojasi samalla, kun ne vahvistavat kestävästi ihoa, ja näin ollen ennaltaehkäisevät uusien finnien muodostumista.

Kun käytät Reduce päivittäin, tulet vahvistamaan ihoasi niin, ettei aknea muodostu ja näin ollen ennaltaehkäisemään vaivojasi vastaisuudessa. Reducella on tehtävänä tehdä ihostasi vastustuskykyinen.

Aknea työstetään parhaiten joka vaiheessa, juuri oikealla määrällä aktiivisia ainesosia. Aloituspaketti sisältää siksi 2 airless pulloa, Preparen alkuvaiheeseen ja Reducen kestävään tulokseen. Näin aknea vastaan kamppaillaan tehokkaasti joka vaiheessa. Saat näiden lisäksi myös Spot On-kynän tarkempaa käsittelyä varten. Kynä on helppo ottaa mukaan – sen avulla voit levittää voidetta tarkemmin ja aina kun haluat.

Sekä painettu käyttöohje että mobiilisovellus ovat saatavilla – ne tulevat antamaan sinulle henkilökohtaista apua koko käsittelyn ajan. Tämä on ensiaskel täydellistä ihoa kohti. Aloita tänään!


Aloituspakkauksen edut


  • 20 vuoden tutkimustyön kehittämä mullistava tuote Lundin yliopistosta.

  • Kliinisesti testattu, vähentää aknea ~30% (kolmessa viikossa) ja ~65% (kuudessa viikossa)

    Hoito oli tehostetussa muodossa vieläkin tehokkaampi (~80% kuudessa viikossa).

  • Uudet aknevaivat katoavat huomattavasti nopeammin.

  • Salisyylihapoton - ei kuivata.

  • Sisältää A-vitamiinia, joka vahvistaa ja jälleenrakentaa ihoa.

  • Kehitetty ja valmistettu Ruotsissa.Akne Premium Start Kit:in tuote-esittely englanniksi:

Kokeile myös sovellustamme, lisätietoa täältä

Akne Start kit nappasi täyden pistesaaliin Beautyboulevardin testissä

“Se ei tule yllätyksenä, että Beconfidentin ihonhoitosarja saa puhtaan viitosen minulta.
Voin suositella sitä lämpimästi kaikille teille, joilla on samankaltaisa akneongelmia kuin minulla.”

19 huhtikuuta 2016, Cajsa Berntsson, päätoimittaja - BeautyBoulevard


Akne Start Kitin vaikutustapa

Beconfidentin Acne system vaikuttaa ongelmaan kahdella eri tavalla. Enisn, aknea aiheuttavien bakteerien, Propionebacterium acnes och Staphylococcus aureus, määrää vähennetään. Tämän jälkeen ihoa vahvistetaan ja sen kimmoisuutta lisätään, mikä auttaa sekä ennaltaehkäsiemään että lieventämään uusia aknevaivoja. Markkinoilla olevista, tavallisista asetyylisalisyylihappoa sisältävistä hoidoista eroten, tämä tapahtuu ainesosilla, jotka eivät kuivata ihoa eivätkä aiheuta muita sivuoireita.

Sekä Acne Prepare että Acne Reduce sisältävät aktiivisia ainesosia, joita saadaan Bovine Colostrumista – luonnollisesta raakamaidosta. Preparessa on laktoperoksidaasia, entsyymiä, jolla on hyvin voimakkaat antibakteeriset ominaisuudet: Tämä entsyymi vähentää tehokkaasti aknebakteereja. Bakteerit löytyvät normaalisti ihon päältä, mutta rajoittamalla niiden esiintymistä voimakkaasti, voi akneriskiä vähentää ja oireita helpottaa.

Reduce sisältää suuria määriä IgG:tä (immunoglobuliini G), jota saadaan myös raakamaidosta ja joka yhdessä konjugoidun A-vitamiinin kanssa parantaa ihon laatua. IgG:llä on myös antibakteerisia vaikutuksia ja auttaa tasapainottamaan ihon bakeerikantaa.
Kollageeni auttaa tekemään ihosta paksumpaa ja kimmoisempaa, mutta kun ihon hajoaminen on runsaampaa kuin sen kasvu, tulee ihosta herkempi. Reducen A-vitamiinilla on hyvä ominaisuus tunkeutua ihon soluihin ja osin auttaa kollageenituotantoa, mutta myös vähentää sen hajoamista. Parempilaatuinen iho auttaa aktiivisesti tekemään siitä vastustuskykyisemmän aknea vastaan. Aknen ollessa ajankohtainen, vaikuttavat Prepare ja Reduce yhdessä, sekä lievittääkseen oireita että vahvistaakseen ihon vastustuskykyä sekä lyhyellä että pitkällä aikatähtäimellä. Kun aknen aktiivinen vaihe on ohi ja selviä paranemisen merkkejä on näkyvissä, normaalisti 4-6 viikon jälkeen, suosittelemme ainoastaan Reducen käyttöä. Kun aknen aktiivinen vaihe on seuraavan kerran ajankohtainen, käytetään tuotteita jälleen samanaikaisesti ohjeiden mukaan. On tärkeää saattaa 4-6 viikon hoito loppuun asti, jotta parhaat, kestävät ja pitkäaikaiset tulokset saavutettaisiin.

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

Erittäin hyväReview by Hampus (Ruotsi)
Antal stjärnor:
Toimii erittäin hyvin. Kesti vähän aikaa, mutta finnit katoavat. (Kirjoitettu 15.11.2016) (Lähetetty 28.4.2017)
Eroon aknestaniReview by Jonathan (Ruotsi)
Antal stjärnor:
Peukku pystyyn akne startkitille, olen käyttänyt kuukauden ajan ja olen saanut fantastisia tuloksia, olen vihdoin päässyt eroon aknesta :-). Helppo käyttää, hyvä tuoksu, suosittelen kaikille joilla on iho/akne ongelmia! (Kirjoitettu 06.09.2016) (Lähetetty 28.4.2017)
Ei ole kuivaReview by A.G (Ruotsi)
Antal stjärnor:
Olen kokonaisuudessaan tyytyväinen, finnit ovat periaatteessa kokonaan poissa mutta se vaatii, että tosiaan käytän tuotetta joka päivä. Ihoni ei myöskään kuivu niin paljoa. Huono puoli tosin on hinta… (Kirjoitettu 06.02.2016) (Lähetetty 28.4.2017)
MahtavaReview by Olof (Ruotsi)
Antal stjärnor:
Toimii erittäin hyvin! Mobiilisovellus on hyvä ja on hyvä saada tietää, että kestää jonkin aikaa ennen kuin saa tuloksia! (Kirjoitettu 08.12.2015) (Lähetetty 28.4.2017)
Aluksi ei mitään muttaReview by Fanny (Ruotsi)
Antal stjärnor:
Se kesti jonkin aikaa mutta sitten pääsin melkein kokonaan finneistä eroon. Nyt on huomattavasti parempi, ei täysin hyvä vielä. Jatkan hoitoa. (Kirjoitettu 24.08.2015) (Lähetetty 28.4.2017)

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Akne Premium Start Kit

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Antal stjärnor:

A world of confidence!

E-commerce and design by: Crealevant