Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysymyksiä tuotteistamme, haluatko apua tilauksesi kanssa vai onko sinulla muu asia mielessä? Alta löydät muutaman usein kysytyn kysymyksen ja vastaukset niihin. Kysy myös asiantuntijoiltamme, jotka ovat aina valmiita auttamaan. Tavallisesti saat vastauksen muutaman tunnin sisällä ja lupaamme vastata kysymykseesi 48 tunnin sisällä. Olemme täällä sinua varten!

Asiakaspalvelukysymykset

Puh: +46 702-56 50 00
Sähköposti: kundtjanst@beconfident.se

Kysymyksiä Klarna-laskusta:

Soita Klarnan asiakastukeen numeroon, +46 8 - 120 120 10

Group Beconfident Europe AB

c/o Dreamlogistics Engelholm/E-CITY
Produktionsvägen 10 A, Port: A06
SE-262 78 Ängelholm
SVERIGE

Y-tunnus: 556853-0041
Corporate site in english: www.beconfident.info

Kuinka monta päivää paketin postitus kestää?

Lähetämme kaikki vastaanottamamme tilaukset ennen klo. 15:00 samana arkipäivänä. Normaalisti paketti toimitetaan etelä-Ruotsiin seuraavana arkipäivänä. Keski- ja Pohjois-Ruotsiin lähetys saattaa kestää 1-2 päivää pidempään. Kun tavarat ovat lähetetty varastostamme saat vahvistuksen sähköpostiisi, josta jälkeen odotus on noin 1-2 päivää.

Tarvitsen uudet valkaisumuotit, voinko ostaa ne erikseen?

Kyllä, löydät muottimme, jotka ovat erityisesti valkaisua vartentäältä. Niitä myydään kolmen pakkaukissa, jotta sinulla olisi muutama ylimääräinen niiden katoamisen varalta.

En löydä laskuani, mitä teen?

Tarkista ensin onko sähköposti joutunut roskaposti-kansioon. Muuten, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Klarnaan, joka hoitaa laskutuksemme. Tavoitat Klarnan numerosta +46 8 120 120 10.

Tilasin vahingossa ylimääräisen tuotteen, voitteko auttaa poistamaan tilaukseni?

Tietenkin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen kundtjanst@beconfident.se niin autamme sinua.

Mielestäni internetistä tilaaminen on hankalaa, voitteko auttaa minua tilauksen tekemisessä?

Tottakai, se hoituu helpoiten, jos otat yhteyttä meihin sähköpostitse osoitteeseen kundtjanst@beconfident.se. Kerro meille haluamasi tuotteet ja puhelinnumerosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Beconfidentilla on tyytyväisiä asiakkaita koko Ruotsissa. Kauppoja Beconfidentilta löytyy Malmöstä, Göteborgista, Tukholmasta, Kalmarista, Luleåsta ja Jönköpingistä. Olemme tämän lisäksi läsnä tytäryhtiöidemme kautta useassa maassa. Tällä hetkellä BeconfiDent löytyy Suomesta, Tanskasta, Norjasta, Iso-Britanniasta, Hollannista, Saksasta, Ranskasta, Espanjasta, Portugalista, Tsekistä ja Puolasta.

A world of confidence!

E-commerce and design by: Crealevant