Asiakkaamme kertovat

Yli 100 000 tyytyväisellä asiakkaalla olemme saaneet monta sähköpostia heidän kokemuksistaan meidän tuotteistamme. Jotkut alla olevista kommenteista ovat spontaaneja sähköposteja, joita meille on lähetetty, kun taas toiset juontuvat päivittäisestä asiakaskontaktista ja -viestinnästä. Olemme myös kysyneet joidenkin asiakkaiden mielipiteitä.

Valitessasi Beconfidentin takaamme seuraavat asiat:

 • 100% Tyytyväisyystakuu
 • Huippulaadukkaita tuotteita, jotka ovat USA:ssa eikä Kiinassa valmistettuja
 • Toimivan hampaiden valkaisun
 • Ei toimituskuluja
 • Nopea toimitus
 • Oman hammaslääkärin, joka voi vastata kysymyksiin
 • Tarkkaan testattuja tuotteita
 • Taattuja tuloksia
 • Kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita
 • Asiakaspalvelun, joka on paikalla sinua varten – kokeile ihmeessä!
 • Tuotteemme ovat saaneet parhaat arvosanat monilla riippumattomilla verkkosivuilla, jotka testaavat erilaisia tuotteita. Tuotteemme ovat esim. whitening.nu. sivujen testivoittajia

Tervehdys todella tyytyväiseltä Nadja Jonssonilta, joka vain kahden 60 minuutin käsittelyn jälkeen sai upean, valkoisen hymyn. En ole uskoa tätä todeksi. Aion vielä valkaista pari kertaa, mutta olen jo nyt erittäin tyytyväinen. Saatte minulta 5/5.
Nadja Jonsson

Olen nyt käyttänyt BeconfiDentia vain 4 kertaa ylempään hammasriviin, ja ero ala- ja ylärivin välillä on jo huomattavissa. Eron huomasi jo ensimmäisen käsittelyn jälkeen.
Sahar

Olen aikaisemmin käyttänyt Beconfidentin hampaiden valkaisua, joka on mielestäni todella hyvä!
Hyvä hinta, nopea ja ilmainen toimitus suoraan postiluukkuun JA kaiken lisäksi se vielä toimii!


Karolina

Olen ostanut Dual Foamin ja olen todella tyytyväinen. Vain 4 päivän jälkeen huomasin selvän eron, hampaani olivat valkoisemmat ja suussa vallitsee todella puhdas tunne. Ajatella, että ei tarvitse käyttää valkaisumuotteja, vain hampaiden harjaus riittää. Tästä ei kyllä paljoa parane. 5 tähteä Dual Foamille.
Susanne

Kiitos erittäin nopeasta toimituksesta ja hyvistä tuotteista.
Johanna

Olen käyttänyt hammaskiiltoanne ja hampaista tuli tosiaankin kimaltelevia. Täydellistä hymyn piristämiseen ennen illanviettoa!
Linn

Olen tyytyväinen tuloksiin ja käyttö oli melko yksinkertaista.
Sara

Pelkkää hyvää sanottavana, mitkä tulokset.. Olen sekä nuuskannut että tupakoinut, ja uskoin, että peli oli hampaideni suhteen pelattu, mutta jo muutaman valkaisun jälkeen hampaani näyttävät 10 vuotta nuoremmilta.
Peter

Hienoa, että sai ylimääräisen valkaisumuotin, sitä tarvittiin kun yksi katosi…
Maja

Hitsi, onpa tylsää istua valkaisumuotti suussa, en tykkää! Olen kuitenkin tyytyväinen tuloksiin.
Denise

Olen aina ollut epäröivä kaiken netissä myytävän suhteen, mutta olen iloinen, että uskalsin testata tätä, sillä uusi hymyni on sekä minun että poikaystäväni arvostama. Nyt on hänen vuoronsa! :)
Anonyymi

Olisin mielelläni halunnut lisää tietoa muista tuotteistanne, ottaen huomioon miten hyvin valkaisukynä toimi. Yleisesti nähden olen erittäin tyytyväinen tuloksiin, valkoiset ja raikkaat hampaat!
Rebecka

Nyt sitä ymmärtää mitä ryöstöä hammaslääkärille meneminen on, tuotteiden vaikutus on tosiaankin sama. Tiedän tämän sillä tyttöystäväni kävi hammaslääkärillä valkaisuhoidossa noin vuosi sitten ja hän oli erittäin tyytyväinen tuloksiin. Käsittely kuitenkin maksoi 2800kr. Ostin teiltä, sain vähintäänkin yhtä hyvän tuloksen JA säästin 2500kr.
Anonyymi

A world of confidence!

E-commerce and design by: Crealevant