Cleanser Antioxidant

Kasvonpuhdistus antioksidanttien ja rauhoittavien ainesosien avulla. Sulfaatition!

19,90 €

Beconfidentin Cleanser Antioxidant 150ml syväpuhdistaa ihoa kuivaamatta sitä. Se sisältää luomutaikapähkinävettä ja aloe veraa, vaikuttavat rauhoittavasti ja kosteuttavasti. Molemmat ovat aineksia, jotka sopivat herkälle iholle. Etenkin aloe vera on erittäin tehokas vaurioituneelle iholle, esimerkiksi UV-säteilylle altistumisen jälkeen. Poistaa tehokkaasti meikin ja muut epäpuhtaudet, jättäen ihon kosteutetuksi ja raikkaaksi. Sisältää antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa vapaita radikaaleja vastaan. Käytä aamuin illoin.Valmistettu Ruotsissa.


Sisältää:


  • Aloe Veraa

  • Vihreää teetä

  • TaikapähkinääuutettaSovelluksestamme löydätte lisätietoa ja opastusta, lataa tästä.

Tuote-esittely englanniksi:


Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

Super nöjdReview by Nathalie Englund
Antal stjärnor:
Jag har svårt att hitta hudvård som passar just min hudtyp. Men denna produkt kan jag verkligen inte leva utan. Återfuktar på ett helt naturligt sätt utan att torka ut huden. Fräsch doft också! :) (Lähetetty 28.4.2017)
Mahtava!Review by Charlotte Alexandre Nordin (Ruotsi)
Antal stjärnor:
Olen kokeillut monia puhdistusvoiteita mutta mikään ei ole tuntunut niin puhtaalta, raikkaalta ja kostuttavalta. Erittäin pitkäkestoinen. (Kirjoitettu 10.01.2017) (Lähetetty 28.4.2017)
Erittäin hyvä tuote!Review by Anita Lindkvist (Ruotsi)
Antal stjärnor:
Puhdistaa perinpohjaisesti tahraantumatta. Kosteuttaa ihon ja käyttö tuntuu mukavalta. Hyvä pakkaus. Pitkäkestoinen, kestää kauan. (Kirjoitettu 17.12.2015) (Lähetetty 28.4.2017)

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Cleanser Antioxidant

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Antal stjärnor:

A world of confidence!

E-commerce and design by: Crealevant