Multifunctional Whitening Tandkräm Sensitive + Mint

Reparerar och stärker känsliga tänder och tandkött. Innehåller 3% Hydroxyapatite. Ger rena, synligt vitare tänder, friskar upp andedräkten samt skyddar mot plack och karies.

4,50 €

Vad är Multifunctional Whitening Tandkräm?


Beconfident spenderade 2 år tillsammans med världsledande tandläkare för att ta fram den mest kompletta tandkrämen på marknaden. Vi ville ha en komplett tandkräm som man kan använda året runt, dag ut och dag in. Den ska skydda mot karies och plack, stärka tandköttet, ta bort fläckar och göra tänderna vitare. Vi vet att dagens samhälle kan bli stressigt och och därför vill vi få att de två minuterna morgon och kväll, blir en tid för dig själv att koppla av och reflektera. Vi skapade 4 stycken smaker så att det finns en smak för varje tillfälle, samt en "Sensitive" variant om du upplever att tänder och tandkött blivit extra känsligt.Klinisk bevisad effekt


Beconfident Multifunktional Tandkräm har genomgått en studie vars huvudmål var att testa säkerheten och effektiviteten. Denna nya tandkräm innehåller en blandning av fluor, kaliumnitrat, kalciumfosfat, zink, kol och kalcium peroxid för att ge användaren bästa möjliga munvård. Dessutom innehåller den vitt aktivt kol som har samma fördelar som det populära svarta kolet, men utan att tandkräm och handfat blir helt svart. Målet var att testa produktens säkerhet och effektivitet i en 4-veckas klinisk studie, samt för att få in feedback om produkten. Studien var utförd i enlighet med riktlinjerna för god klinisk praxis och ADA Riktlinjer för testning av tandkräm och tandblekningsprodukter.Kliniska studien visar:


1. Tänderna blir 2 nyanser vitare på 14 dagar och upp till 4 nyanser på 28 dagar när man borstar 2x / dag


2. Fräsch andedräkt upp till 8 timmar vilket är betydligt bättre än marknadsledaren.


>3. Bevisat säker för emalj med mycket lågt RDA-värde (Relative Dentin Abrasivity) jämfört andra tandkrämer


4. Orsakar inte irritation i tandköttet eller tandsmärta / känslighet


5. Gör tänder vitare bättre än den ledande whitening tandkräm som innehåller peroxid (Colgate Optic White)>


6. 21 av 25 försökspersoner såg resultat inom en vecka


7. Beconfident Multifunctional Whitening tandkräm gör tänderna vitare 60% bättre än marknadsledande "whitening" peroxidinnehållande tandkräm efter 28 dagars användning


8. Undersökningar efter användning visar att användarna var mycket nöjda med resultat och skulle rekommendera köp till en vän.
  • Sulfat fri

  • Paraben fri

  • Vegan

  • Cruelty free

  • 98% naturlig

  • Kan användas med elektrisk eller manuell tandborste


Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Multifunctional Whitening Tandkräm Sensitive + Mint

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Antal stjärnor:

A world of confidence!

E-commerce and design by: Crealevant