Beconfident Deluxe Kit

Yleellinen ja täydellinen hampaidenvalkaisujärjestelmä

69,50 €
Juuri nyt! - Ylimääräinen valkaisukynä (arvo: 295:-) kaupan päälle - Eli yhteensä kaksi kappaletta.

Paketti sinulle, joka haluat täydellisen järjestelmän sekä hampaiden valkaisulla että jälkikäsittelyllä. Sen lisäksi, että paketti sisältää täydellisen Start Kitin 10 millilitralla valkaisugeeliä ja valkaisumuoteilla, saat myös hammaskiillon, valkaisukynän ja suositun hammastahnan Supersmile®:n. Ostamalla tämän paketin, säästät yli 60%, kaikkien tuotteiden yhteisarvon ollessa 1102kr! Muista myös, että juuri nyt saat myös ylimääräisen valkaisukynän mukaan.

Valkaisumuotit muotoillaan yksilöllisesti - aivan kuten hammaslääkärilläkin. Hampaiden valkaisuefekti johtuu osin pinnallisten värjäytymien liukenemisesta ja osin syvempien orgaanisten yhdisteiden hapettumisesta hammaskiilteessä ja hammasluussa. Beconfident:in menetelmä perustuu puhdistavien ainesosien yhdistelmään (tensidit, Surface Active Agents) ja aktiivisesti valkaisevaan 32% natriumvetykarbonaattiin. Ainesosamme ovat hellävaraisia ja täysin sivuvaikutuksettomia, joskus epämiellyttävää vihlontaa ja hammaskipua aiheuttavasta vetyperoksidista poiketen.

Supersmile ® hammastahna sisältää Calproxia, joka poistaa tehokkasti plakkia, bakteereja ja luonnollisesti myös läikkiä. Tämä tekee sen, että hampaat tuntuvat puhtaammilta pidempään. Natriumvetykarbonaatti tuo pitkään kestävän, raikkaan hengityksen ja auttaa ennaltaehkäisemään iensairauksia. Fluori suojaa hampaita, samalla kun kalsiumi ja fosfaatit mineralisoivat hammaskiillettä.


Hyödyt


  • Jopa 4 sävyä valkoisemmat hampaat 10 päivässä

  • Edistyksellinen valkaisu: Poistaa tehokkaasti läikkiä ja palauttaa hampaiden luonnollisen valkeuden.

  • Vahvistaa: Luonnollisten ainesosien yhdistelmä auttaa mineralisoimaan hammaskiilteen

  • Turvallista: Oma ainutlaatuinen teknologiamme on peroksiditon, eikä siten aiheuta kipua eikä muita ei-toivottuja sivuvaikutuksia. Ei sisällä BPA.ta, TEA:ta eikä parabeeneja

  • Jälkikäsittely: Kiillotusgeeliä levitetään joka käsittelyn jälkeen suojatakseen hampaita ja lisäkiillon antamiseen

  • Yli 85% luonnollisia ainesosia:

Vaikuttavat ainesosat hampaidenvalkaisussa


- Natriumvetykarbonaatti: Läpäisee hampaan noin 8 minuutin jälkeen ja alkaa muodostamaan vapaita karbonaatteja
- Aloe Vera: Rauhoittava ja hellävarainen ikenille
- Fluori: Vahvistaa hampaita ja vähentää karieksen muodostumista
- Luomu-melonin maku: Raikasta kokemusta varten


Tavallisia kysymyksiä tästä yleellisestä hampaidenvalkaisupaketista:Miksi minun tulisi ostaa tämä paketti, eikö tavallisen aloituspakkauksen ostaminen riitä?
Deluxe-pakkaus sisältää kaiken aloituspakkaukseen kuuluvan lisäksi paljon enemmän: Supersmile® hammastahnan, joka parantaa tulosta, sekä valkaisukynän, joka auttaa valkaisemaan tarkemmin läikikkäitä kohtia hampaista. Näiden lisäksi paketti sisältää myös kiillotusgeelin, ainutlaatuisen tuotteen, joka auttaa suojaamaan hampaita ja antaa niille lisäkiiltoa. Kiillotusgeeliä voi myös käyttää aterian jälkeen hengityksen raikastamiseen.

Tämä luksuspaketti antaa huomattavasti paremmat tulokset, kuin ainoastaan aloituspakkaus. Sitä paitsi säästät yli 60% ostamalla tuotteet pakkauksena, niiden yksittäin ostamiseen verrattuna (minkä lisäksi saat mukaan ylimääräisen valkaisukynän).

Voitteko todella taata sen, että hampaani tulevat valkoisemmiksi?
99% asiakkaistamme saavat valkoisemmat hampaat valkaisumme avulla.
Ainoastaan harvoissa tapauksissa hampaiden valkaisu on epäonnistunut, mikä on yleensä johtunut vääränlaisesta käsittelytavasta. Näissä tapauksissa olemme auttaneet asiakasta suorittamaan käsittelyn oikealla tavalla. Mikäli tämäkään ei ole auttanut, on meillä myös 100% tyytyväisyystakuu ja olemme korvanneet asiakkaalle epäonnistuneen käsittelyn kulut. Voit tuntea itsesi 100% turvatuksi!

Mitä teen kahdella valkaisukynällä?
Hyöty kahdessa valkaisukynässä on se, että voit aina täydentää hampaiden valkaisuasi tarvittaessa. Kaksi valkaisukynää kestää myös kaksi kertaa pidempään, kuin yksi valkaisukynä. Valkaisukynässä on se etu, että aina kun hampaat eivät ole valkaistuneet tasaisesti, voit valkaista niitä kohtia, joiden koet tarvitsevan käsittelyä. Valkaisukynä on myös helppo ottaa mukaan.

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

Fantastinen tulos!Review by Michelle (Ruotsi)
Antal stjärnor:
Olen kokeillut tuotteita kahden viikon ajan. Minä olen erittäin tyytyväinen tuloksiin. Olen siirtynyt keltaisista hampaista melkein täydelliseen hollywoodvalkoiseen hymyyn. Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen. Käytän valkaisuaineita ja hammaskiiltoa eniten. Hammastahnaa ehkä joka toinen päivä :) (Kirjoitettu 10.12.2016) (Lähetetty 28.4.2017)

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Beconfident Deluxe Kit

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Antal stjärnor:

A world of confidence!

E-commerce and design by: Crealevant