Dual Foam Hampaiden valkaisu

Beconfindentin Vaahtoutuva hammastahna korvaa tavallisen hammastahnasi. Sen toiminta muodostuu kahdesta vaiheesta, jotka puhdistavat ja valkaisevat hampaasi kokonaisuudessaan*. Sinun tarvitsee ainoastaan harjata hampaasi Dual Foamilla 3 minuutin ajan aamu

45,90 €
Vaihe 1, Cleaning: Harjaa hampaitasi puhdistusvaahdolla minuutin ajan, jotta ne tulevat puhtaiksi ja raikkaiksi. Saat oikein ihanan tunteen kiiltävistä ja puhtaista hampaista. Huuhtele.

Vaihe 2, Whitening: Harjaa sitten hampaitasi kevyesti 2 minuutin ajan valkaisuvaahdolla, jotta se pääsee vaikuttamaan. Älä huuhtele.

*Puhdistaa sekä valkaisee hampaasi kaikilta sivuilta, ei ainoastaan etuhampaitasi, vaan myös väleistä ja takaa, jonne on tavallisesti vaikea päästä käsiksi.

Toista aamuin illoin kolmen viikon ajan tai kunnes Dual Foam loppuu. Dual Foam EI SISÄLLÄ hiovia aineita ja soveltuu hyvin sekä tavallisen hammasharjan että sähköhammasharjan kanssa käytettäväksi.Ylläpitääksesi hampaidesi valkeutta voit käyttää Beconfidentin Stay Whiteä kerran viikossa puhdistaaksesi ja poistaaksesi luonnollisesti ilmenevät läikät.

Tämä vaihtoehto on sinulle, joka haluat valkoiset hampaat ilman ikenien ja hammaskiilteen kulumista. Tämä menetelmä ei myöskään ole aikaa vievä (vain 2 ylimääräistä minuuttia päivittäin), joten kuuri on helppo suorittaa loppuun asti.

Tuote-esittely englanniksi

1. vaiheen sisältö, puhdistus:
Aqua, Alcohol, Glycerin ̧ Polysorbate 20, Poloxamer 188, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Saccharin, Sucralose, Poloxamer 407, Mentha Piperita Oil, L-Menthol, Sodium Citrate, Potassium Acesulfame, Sodium Benzoate, Caffeine, Limonene.

2. vaiheen sisältö, hampaiden valkaistu:
Aqua, alcohol, menta piperita oil, sodium lauryl sulfate, sodium saccharin, sucralose, poloxamer 407, sodium coco-sulfate, disodium EDTA, sodium citrate, potassium hydroxide, limonene, linalool.

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

Ei toiminutReview by Paulina (Ruotsi)
Antal stjärnor:
Valitettavasti tämä ei toiminut minulla. Käytin tuotetta kolme viikkoa ja huomasin vain pienen muutoksen. Tosin minun hampaat ovat erittäin värjäytyneet, joten se ehkä riippuu siitä. Tuote saa minulta ainoastaan yhden tähden, mutta laitoin 3 sillä olin yhteydessä asiakaspalveluun ja sain sieltä erinomaista apua ja nyt odotan innolla tulevia tuloksia. (Kirjoitettu 21.03.2017) (Lähetetty 28.4.2017)
Vaahtosi!Review by Sebastian (Ruotsi)
Antal stjärnor:
En ole koskaan testannut mitään vastaavaa mutta olen OK tyytyväinen. Ei varsinaisesti ilmene että tuote ei ole hammastahna vaan enemmänkin vaahto. Vaikutus ei tule heti vaan se kestää muutaman hoidon verran. Mutta olen iloinen siitä että pääsin eroon valkaisumuoteista jotka viimeksi ostin, sillä ne eivät olleet mukavia pitää suussa :/ (Kirjoitettu 24.08.2015) (Lähetetty 28.4.2017)

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Dual Foam Hampaiden valkaisu

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Antal stjärnor:

A world of confidence!

E-commerce and design by: Crealevant