Hampaiden valkaisu Premium Kit

Paras ja tehokkain hampaiden valkaisu kotikäyttöön – Ainutlaatuinen markkinoilla

69,90 €

Tarjous! Valkaisukynä kaupan päälle


Beconfidentin Premium Kit on kuin Start Kit, mutta parempi. Premium Kit sisältää kaiken mitä tarvitset valkaistaksesi hampaasi ja sisältää ainutlaatuista Dual-Boost hampaidenvalkaisugeeliä, joka hyödyntää patentoitua valkaisuteknologiaa. Tämä teknologia tuottaa tuloksia nopeammin ja paremmin. Valkaisugeeli aktivoituu kahdessa askeleessa, aiheuttamatta epämiellyttäviä tunteita tai kipua, mikä on tavallista muissa hampaiden valkaisuissa, erityisesti vetyperoksidia sisältävissä valkaisuissa. Nämä voivat aiheuttaa epämiellyttävää vihlomista ja hammaskipua. Meidän tuotteidemme vaikuttavat aineet ovat hellävaraisia ja sivuvaikutuksettomia.


Hoito kestää 12-14 päivää. Yhdessä meidän hammaskiillon kanssa, joka suojaa hampaita värjäytymiseltä, tämä on meidän tehokkain ja paras hampaidenvalkaisu menetelmä ikinä!


Hyödyt  • Jopa 5 sävyä valkeammat 7 päivässä; 6 sävyä 10 päivässä ja 1-2 sävyä 30 minuutissa.

  • Edistynyt valkaisu: Dual Boost geeli poistaa tahrat (esim. kahvi, tee, tupakka, punaviini) tehokkaasti, kiilteen päältä ja alta, mikä johtaa syvempään valkaisuun. Tuo takaisin hampaiden luonnollisen valkeuden.

  • Vahvistaa: Luonnollisten ainesosien yhdistelmä auttaa kiilteen mineralisoinnissa

  • 100% varmasti: Ainutlaatuinen, peroksiditon teknologiamme on kivuton, ei aiheuta vihlomista tai muita epämiellyttäviä sivuvaikutuksia.

  • Lääkeviraston testaama ja hyväksymä.

  • Parasta laatua, valmistettu Ruotsissa ja USA:ssa, ei Aasiassa.

  • Yli 85% luonnollisia ainesosia.


Huomioi, että hammaskiilto kuuluu pakettiin!


Beconfidentin suosittu hammaskiilto (arvo 18,90e), joka suojaa ja antaa hampaille hohtoa, kuuluu pakettiin.


Tuote-esittely englanniksiVaikuttavat ainesosat:


- Natrium Coco-sulfaatti: Aktivoituu kontaktissa hampaan kanssa. Poistaa hampaiden värjäytymisiä.
- Natriumbikarbonaatti: Läpäisee hampaan noin 8 minuutissa ja aloittaa toisen puhdistuksen aallon ja luo vapaita karbonaatteja.
- Aloe Vera: rauhoittaa ja on hellävarainen ikenille.
- Fluori: Vahvistaakseen hampaita ja vähentääkseen hammaskiven muodostumista.
- Ekologinen Minttu: Raikkaan kokemuksen varmistamiseksi.


Usein kysyttyä Premium Kitistä:


Mikä Dual-Boost geeli on ja miten se toimii?


Dual-Boost on ainutlaatuinen ja patentoitu teknologia. Se toimii kahdessa vaiheessa luodakseen valkeammat hampaat:


1. vaihe. Heti geelin tultua yhteyteen hampaan kanssa natrium coco-sulfaatti aktivoituu ja puhdistaa sekä poistaa värjäytymiset.
2. vaihe. Noin 8 minuutin jälkeen Natriumbikarbonaatti aktivoituu ja liuentaa muut värjäytymiset syväpuhdistamalla.


Tämä tarkoittaa, että hampaita käsitellään kahdella metodilla, mikä johtaa erinomaisiin tuloksiin.
Sitä paitsi tulokset näkee jo 30 minuutin jälkeen, jos valkeampia hampaita tarvitaan pikaisesti!


Mikä on Premium Kitin ja Start Kitin ero? Kumpi minun tulee valita?
Yksinkertaistetusti voi sanoa, että premiumpakkaus on huomattavasti tehokkaampi ja tarjoaa patentoidun dual-boost teknologian ansiosta nopeammin valkeammat tulokset. Premiumpaketin mukana saat sitä paitsi hammaskiillon (arvo 18,90e), joka suojaa ja antaa ylimääräistä hohtoa hampailla, sekä tuplasti enemmän dual-boost geeliä (20ml, 10ml sijaan).


Suosittelemme premiumpakkausta, vaikka tavallisellakin start-pakkauksella saat erinomaisen hampaiden valkaisun.


Minkä makuinen Hammaskiilto on?
Premiumpaketin mukana tulee yleensä mintunmakuinen Hammaskiilto.

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

Erittäin hienoa!Review by Evelina (Ruotsi)
Antal stjärnor:
Mielestäni tulokset ovat erittäin hienot! Hampaat saivat ilman muuta raikastuksen, ja tulen ehdottomasti käyttämään tuotteita uudestaan. En kokenut lainkaan vihlontaa, joka aina muuten on ongelma minulle hampaidenvalkaisutuotteiden kanssa. Joten sinulle joka pelkäät vahvoja hampaidenvalkaisumenetelmiä, uskon että tämä todellakin voisi olla tuote sinulle. (Kirjoitettu 19.09.2016) (Lähetetty 28.4.2017)
Hyviä tuloksia 7 päivän jälkeenReview by Peter (Ruotsi)
Antal stjärnor:
Käytän nuuskaa ja epäilin siksi hieman, jos tuote tosiaan toimisi mutta jo muutaman päivän jälkeen hampaani olivat paljona valkoisemmat ja näyttivät paljon terveellisimmiltä kuin miltä ne koskaan aikaisemmin ovat näyttäneet. En kyllä aio lopettaa nuuskan käyttöä mutta tämä tuote auttaa pitämään siistin hymyn siitä huolimatta. Aion jatkaa tämän pakkauksen käyttöä ja teen todennäköisesti uuden hoidon kahden kuukauden päästä, mielenkiintoista nähdä kuinka kauan vaikutus pysyy. Herkkyyttä tai vihlontaa en ole myöskään huomannut. (Kirjoitettu 16.09.2016) (Lähetetty 28.4.2017)
3 / 5Review by Anna (Ruotsi)
Antal stjärnor:
Olen valkaissut hampaani monta kertaa. Niin hammaslääkärillä kuin tavallisilla kotiolosuhteisiin tarkoitetuilla pakkauksilla. Kokonaisuudessaan olen tyytyväinen ja tämä toimi hyvin MUTTA! Olin odottanut, että tarvitsisin valkaista vain kerran. Kun sain pakkauksen ymmärsin että se oli viikon hoito.. mutta suoritin hoidon loppuun asti ja hampaistani tuli valkoisemmat, mutta teidän pitää olla selkeämpiä markkinoidessa tätä tuotetta. Kiitos!

Beconfident vastasi: Valitettavasti ei ole olemassa mitään ns. “quick-fix”-ratkaisua kotiolosuhteisiin joka antaisi vaikuttavia tuloksia heti. Eli et voi odottaa, että saisit valkoisemmat hampaat heti illan bileisiin tai treffeille jonne olet menossa.
Tosin voit premium-valkaisulla huomata 1-2 asteen sävyeron jo 30 minuutin jälkeen. Jos haluaa todella nopeita ja suuria tuloksia täytyy kääntyä hammasklinikan puoleen, jossa valkaisu tapahtuu ammattilaisten toimesta, näin ollen heillä on oikeus käyttää paljon vahvempia aineita kuin mitä me voimme tarjota.
Ikävä kyllä markkinoilla on myös epärehellisiä toimijoita, jotka 2012 vuonna tulleiden EU-määräysten vastaisesti, kauppaavat tuotteita jotka sisältävät vaarallisia peroksideja.
Turvallisuus on meille tärkeintä ja haluamme tarjota 100% turvallisen vaihtoehdon.
(Lähetetty 28.4.2017)
Valkoisemmat hampaatReview by Jenny (Ruotsi)
Antal stjärnor:
Erittäin tyytyväinen tulokseen.:)
En ole tehnyt kovin monta hoitoa, mutta olen saanut paljon valkoisemmat hampaat ja ne ovat edelleenkin valkoiset vaikkakin edellisestä valkaisusta on jo kulunut aikaa.
Minulla on herkät hammaskaulat ja pelkäsin että valkaisu pahentaisi, sillä olin kuullut siitä riskistä, mutta tämä hampaidenvalkaisu oli hellävarainen eikä vaikuttanut ollenkaan hammaskaulaan. Edullinen hinta, ilmainen ja nopea toimitus oli tietenkin positiivista, mutta valkaisu oli kuitenkin tärkein ja siitä tämä tuote saa 10 pistettä 10:stä. (Kirjoitettu 20.08.2015)
(Lähetetty 28.4.2017)

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Hampaiden valkaisu Premium Kit

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Antal stjärnor:

A world of confidence!

E-commerce and design by: Crealevant