Start Kit kahdella tuubilla (yksi ylimääräinen)

Valkaise hampaasi kotona Start Kitimme avulla ja saat samalla ylimääräisen tuubin edullisemmin!

Normaali hinta: 72,80 €

Special Price 64,50 €


Juuri nyt! - Ilmainen hampaidenvalkaisukynä kaupan päälle.
Saat Beconfidentin suositun valkaisukynän mukaan, arvoltaan 295kr, ilman lisämaksua.

Testivoittaja - Veckorevyn antoi tälle valkaisumenetelmälle arvosanaksi 5/5.
Beconfidentin peroksidittomalla kotikäyttöön tarkoitetulla hampaiden valkaisulla saat kauniin valkoisen hymyn turvallisesti, helposti ja ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia, kuten särkyä tai vihlontaa ikenissä. Kaikki, mitä tarvitaan unelmiesi hymyyn sisältyy pakettiin; peroksiditon hampaidenvalkaisugeeli, raikkaalla melonin maulla.

Tämä on jatkoa parhaiten myydystä aloituspakkauksesta. 3 kpl valkaisumuotteja (yksi ylimääräinen), jotka pitävät hampaidenvalkaisugeelin paikoillaan, kaksi kappaletta valkaisugeeliä, yksi sävyopas ja selkeät ohjeet suomeksi.  • Ainoastaan 15 minuuttia per käsittely

  • 100% turvallinen hammaskiilteellesi

  • Ilmainen toimitus - suoraan postilaatikkoon

  • Tyytyväinen asiakas-takuu!

  • Testivoittaja - Veckorevyn antoi tälle valkaisumenetelmälle arvosanaksi 5/5.

  • Ruotsissa kehitetty hampaiden valkaisu.


Usein kysyttyä Start Kitistä:


Miksi ylimääräinen tuubi valkaisugeeliä?
Mukana tulee 20ml valkaisugeeliä 10ml sijaan. Tällöin voi valita, haluaako sitä käyttää hieman enemmän geeliä per käyttökerta hieman parempaa tulosta varten, vai haluaako sitä säästää tuubin muutaman kuun päähän, kun on taas aika valkaista hampaat. Paketti siis riittää 20 valkaisukertaan, 10 sijaan.  

Kuinka nopeasti näen tulokset, jos käytän tätä hampaiden valkaisua?
Jo kaksi 15 minuutin käsittelyä riittää tuloksien näkemiseen. Käytä sävyopasta apuna, kun tarkistat kuinka paljon valkoisemmiksi hampaasi ovat tulleet.


Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

Erittäin tehokasReview by Tamara (Ruotsi)
Antal stjärnor:
Rakastan tätä startkittiä, minulla oli tupakoinnista johtuen erittäin karkeita värjäytymiä hampaiden takaosassa ja olen kokeillut lukuisia hampaidenvalkaisuja eri valmistajilta mutta mikään ei ole toiminut - kunnes nyt! Näin kuinka pinttyneet ruskeat värjäytymät “irtosivat” takaosan hampaista, tämä teki hoidosta paljon mukavamman ja toi lisämotivaatiota hoidon jatkamiseen.

Harjasin jälkeenpäin aina todella kovaa sähköhammasharjalla ja jokaisen valkaisun jälkeen värjäytymisiä oli vähemmän ja vähemmän - tosi kivaa! ja kaikista parasta oli, että hampaista tuli todella raikkaat. suosittelen kaikille, erityisesti jos on karkeasti pinttyneitä värjäytymiä. vinkki! pidin myös siitä, että sai mukaan ylimääräisen valkaisumuotin, sillä epäonnistuin ensimmäisellä kerralla muotoilussa. (Kirjoitettu 16.01.2017)
(Lähetetty 28.4.2017)

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Start Kit kahdella tuubilla (yksi ylimääräinen)

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Antal stjärnor:
Myynti

A world of confidence!

E-commerce and design by: Crealevant