Hampaiden valkaisu Start Kit

Myydyin tuotteemme - Veckorevyn antoi hampaiden valkaisullemme arvosanaksi 5/5

44,90 €

Juuri nyt! Valkaisukynä kaupan päälle


Suosittu Start Kit antaa sinulle valkoisen hymyn turvallisesti, yksinkertaisesti ja sivuvaikutuksitta. Sinun ei siis tarvitse kärsiä ienkivuista tai vihlomisesta. Start Kit sisältää kaiken, mitä tarvitset, ja sopii sinulle täydellisesti, vaikka et olisi koskaan valkaissut hampaita aikaisemmin. Jokainen käsittely kestää vain 15 minuuttia. Valkaisumuotit muotoillaan yksillöllisesti – aivan kuten hammaslääkärilläkin.


Valkaisu-efekti muodostuu osittain siitä, että pinnalliset värjäytymät korjautuvat, ja osittain siitä, että hammasluun ja -kiilteen orgaaniset aineet hapettuvat. Beconfidentin menetelmä perustuu yhdistelmään puhdistavia aineita (surfaktantti, Surface Actice Agents) ja aktiivisesti valkaisevaan 32% natriumbikarbonaattiin. Vetyperoksidista eroten vaikuttavat aineemme eivät aiheuta vihlomista tai hammaskipua.


Kaikki mitä tarvitset saavuttaaksesi unelmiesi hymyn yhdessä paketissa; 10 ml peroksiditonta hampaidenvalkaisugeeliä raikkaalla melonin maulla, joka riittää noin 10 käsittelyyn. 3 kpl (yksi ylimääräinen) valkaisumuottia, jotka pitävät hampaidenvalkaisugeelin paikallaan, sävyoppaan sekä selkeät suomenkieliset ohjeet.


Edut  • Jopa neljä sävyä vaaleammat hampaat kymmenessä päivässä.

  • Edistynyt valkaisu: Poistaa läikät tehokkaasti ja tuo takaisin hampaiden luonnollisen valkeuden.

  • Vahvistaa: Luonnollisten ainesosien yhdistelmä auttaa kiilteen mineralisoinnissa.

  • 100% turvallista: Oma ainutlaatuinen teknologiamme on peroksiditon ja siten myös täysin kivuton, ja muutenkin sivuvaikutukseton. Ei sisällä BPA:ta, TEA:ta tai parabeeneja. 

  • Ruotsin lääkeviraston testaama ja hyväksymä.

  • Parasta laatua, valmistettu Ruotsissa ja USA:ssa, ei Aasiassa.

  • Yli 85% luonnollisia ainesosia.


Tuote-esittely englanniksi:Vaikuttavat ainesosat


Natriumvetykarbonaatti: Läpäisee hampaan noin 8 minuutissa ja alkaa muodostamaan vapaita karbonaatteja
Aloe Vera: Rauhoittava ja hellävarainen ikenille
Fluori: Vahvistaa hampaita ja vähentää karieksen muodostumista
Luomu-melonin maku: Raikasta kokemusta varten


Arvostelut & Tyytyväisiä asiakkaita


Verkkolehti BeautyBoulevardin testivoittaja: “Hampaista tulee selkeästi valkeammat, minun hampaani tulivat 7-8 sävyä valkoisemmiksi mukana tulleen sävyoppaan mukaan. Hampaiden valkaisu on äärettömän hellävarainen niin hampaille kuin ikenillekin, en ole kokenut vihlomista taikka muuta kipua ikenissä käsittelyn aikana.” 
Cajsa Berntsson, Päätoimittaja, BeautyBoulevard.


“Kokemus oli kokonaisuudessaan positiivinen, sillä tulokset ylittivät odotukseni.”
Blubb Svensson, 26 vuotta, Trollhättan, opiskelija

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

OkReview by Peter (Ruotsi)
Antal stjärnor:
Toimi ihan ok. Hieman vihlontaa aluksi jonka jälkeen ok. (Kirjoitettu 12.05.2016) (Lähetetty 28.4.2017)
IhanaReview by Emma (Ruotsi)
Antal stjärnor:
Olen testannut monta eri hampaidenvalkaisua mutta mikään ei ole toiminut. Mutta tämä oli uskomaton, huomasin tuloksia jo kolmen päivän käytön jälkeen, olen käyttänyt tuotetta seitsemän päivää ja melkein kaikki värjäytymät ovat poissa ja hampaat ovat sävyä valkoisemmat! Erittäin tyytyväinen, suosittelen. Olen myös ottanut vertailukuvan ennen hoidon aloittamista ja aion ottaa uuden kuvan hoidon päätyttyä. (10 päivän hoito) (Kirjoitettu 19.01.2016) (Lähetetty 28.4.2017)
Valitettavasti ei toiminut minulla Review by Anonyymi (Ruotsi)
Antal stjärnor:
Päätin kokeilla tätä tuotemerkkiä, sillä olen aikaisemmin käyttänyt tuotteita jotka sisältävät peroksideja hyvin tuloksin. Muutaman päivän käytön jälkeen huomasin pienen eron, joka oli samaa luokka mitä olen saanut käyttämällä whitening-hammastahnaa - noin yhden sävyn vaaleammat mikä ei ole paljoa. Mielestäni tämän jälkeen hampaani värjäytyivät entistä enemmän mikä tuntui erittäin kummalliselta mutta päätin lopettaa hoidon. Nyt kun viimeisestä hoidosta on vierähtänyt melkein kaksi viikkoa, voin todeta, että valitettavasti en huomaa suurempaa eroa niiden hampaiden välillä jotka valkaisin ja niiden jotka jätin valkaisematta, vaikkakin noudatin ohjeita. Valitettavasti en siksi voi suositella tuotetta.

Beconfident vastasi: Uskomme että hoito on keskeytetty liian aikaisin, jo kahden päivän jälkeen jonka takia tulokset jäivät saavuttamatta. Tulokset voivat helposti jäädä huomaamatta, jollei niitä vertaa hammas karttaan ennen hoidon aloittamista. Huoneen valaistus ja peilin katselukulma voivat myös vaikuttaa siihen miltä tulos näyttää.
On myös täysin mahdotonta, että hampaisiin olisi ilmestynyt enemmän värjäytymisiä tämän hoidon takia, emme ole koskaan aikaisemmin kuullut vastaavasta tapauksesta. (Kirjoitettu 31.08.2015)
(Lähetetty 28.4.2017)
TuubiReview by Linnea
Antal stjärnor:
Oli hieman vaikeaa tyhjentää tuubi kokonaan, muuten olen tyytyväinen. Kiitos. (Kirjoitettu 31.08.2015) (Lähetetty 28.4.2017)
Ihan OKReview by Tessan (Ruotsi)
Antal stjärnor:
Toinen kerta, kun kokeilen hampaiden valkaisua netissä, myös ensimmäinen kerta oli hyvä mutta tämä ei aiheuttanut vihlontaa, minulla on herkät hampaat. Hoidon saa suorittaa muutamaan kertaan saadakseen hyvän tuloksen. Geeli maistuu makealle, mutta voi tuntua hieman tahmealta. (Kirjoitettu 24.08.2015) (Lähetetty 28.4.2017)

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Hampaiden valkaisu Start Kit

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Antal stjärnor:

A world of confidence!

E-commerce and design by: Crealevant