Valkaiseva hammastahna

Menestystuote jälleen varastossa!

Beconfident:in Dual Foam Whitening-tahnalla saat unelmiesi hymyn luonnollisesti, tehokkaasti ja nopeasti. Et tarvitse valkaisumuotteja ja käsittelyn teet päivittäin vain 5 minuutissa. Käsittelet hampaasi aamuin illoin, kolmen viikon ajan. Saat valkoisemmat hampaat samalla, kun saat puhtaan ja raikkaan “suoraan hammaslääkäristä”-tunteen. Valkaisutapa ei vaadi valkaisumuotteja ja sopii siksi sinulle, jolla on herkkä oksennusrefleksi. Dual Foam Whiteningin kanssa valkaisu sujuu luonnollisesti, eikä sinun tarvitse kärsiä mahdollisesta vihlonnasta. Dual Foam hampaiden valkaisu löytyy nyt valikoiduista apteekeista.

Kuinka Dual Foam Whitening toimii?

Dual Foam Whitening-tahnan toimintatapaa voi helpoiten kuvata vertauksella edistykselliseen puhdistusaineeseen; useiden aktiivisten ainesosien täydellinen tasapaino tekee Dual Foam:ista erittäin tehokkaan, kun se muista hammastahnoista eroten ei tyydy pelkästään pinnallisten läikkien poistamiseen. Valkaistuakseen, tulee hampaan ulkopinta läpäistä, johon muut hammastahnat eivät kykene. Dual Foam Whitening on nestemäinen ja paksunnettu ainoastaan hapella, mikä mahdollistaa sen, että hammas voi suoraan päästää aktiiviset ainesosat läpi, jolloin valkaisuprosessi käynnistyy välittömästi. Jotta valkaisuaine kykenee läpäisemään hampaan, tulee hammaskiilteen ehdottomasti olla puhdas, minkä takia käsittely tapahtuu kahdessa eri vaiheessa: Puhdistus ja sen jälkeen valkaisu. Molemmat prosessit käyvät nopeasti ja helposti hammasharjan avulla.

Step 1 Cleaningin sisältö:

Aqua, Alcohol, Glycerin ̧ Polysorbate 20, Poloxamer 188, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Saccharin, Sucralose, Poloxamer 407, Mentha Piperita Oil, L-Menthol, Sodium Citrate, Potassium Acesulfame, Sodium Benzoate, Caffeine, Limonene.

Step 2 Whiteningin sisältö:

Aqua, alcohol, menta piperita oil, sodium lauryl sulfate, sodium saccharin, sucralose, poloxamer 407, sodium coco-sulfate, disodium EDTA, sodium citrate, potassium hydroxide, limonene, linalool.

  • Kliinisesti testattu
  • Dokumentoidut tulokset
  • Levitetään hammasharjalla
  • Peroksiditon
  • Moderni tapa valkaista hampaat
  • Ei tarvetta valkaisumuoteille
  • Nopeasti ja helposti
  • Valmistettu USA:ssa

Tuote-esittely englanniksi:

10 tuote(tta)

per sivu

10 tuote(tta)

per sivu

A world of confidence!

E-commerce and design by: Crealevant