Hampaidenvalkaisugeeli Refill-täyttöpakkaus (Gel-refill)

Säästä rahaa - löytyy 1-, 2-, ja 3-packissa

27,90 €
  • Osta 2 hintaan 25,90 € /kpl ja Säästä 8%
  • Osta 3 hintaan 19,90 € /kpl ja Säästä 29%
Beconfident® hampaidenvalkaisugeelin täyttöpakkaus sisältää 10 ml tehokasta, hellävaraista ja korkealaatuista valkaisugeeliä.
Hampaiden valkaisuefekti johtuu osin pinnallisten värjäytymien liukenemisesta ja osin syvempien orgaanisten yhdisteiden hapettumisesta hammaskiilteessä ja hammasluussa. Beconfidentin menetelmä perustuu puhdistavien ainesosien yhdistelmään (tensidit, Surface Active Agents) ja aktiivisesti valkaisevaan 32% natriumvetykarbonaattiin. Ainesosamme ovat hellävaraisia ja täysin sivuvaikutuksettomia, joskus epämiellyttävää vihlontaa ja hammaskipua aiheuttavasta vetyperoksidista poiketen.

Raikas melonin maku tekee käsittelystä miellyttävän ja mukavan. Refilliä voi tietenkin käyttää myös valkaisumuottiemme ja myös hammaslääkärien tekemien hammasmuottien kanssa. Kun valitset valkaisugeelin, on sinulla aina 100%:n tyytyväisyystakuu ja ilmainen toimitus. Tilaamalla useampia tuubeja, säästät jopa 240kr!


Edut


  • Jopa 4 sävyä valkoisemmat hampaat 10 päivässä

  • Edistynyt valkaisu: Poistaa tehokkaasti läikkiä ja palauttaa hampaiden luonnollisen, valkoisen värin.

  • Vahvistaa: Luonnollisten ainesten yhdistelmä auttaa mineralisoimaan hammaskiilteen taas.

  • Turvallista: Oma ainutlaatuinen teknologiamme on peroksiditon, joten kivun tai ei-toivottujen sivuvaikutusten vaaraa ei ole. Ei sisällä BPA:ta, TEA:ta, eikä parabeeneja.

  • Yli 85% luonnollisia ainesosia.

  • Tyytyväsyystakuu


Vaikuttavat ainesosat


- Natriumvetykarbonaatti: Läpäisee hampaan noin 8 minuutissa ja alkaa muodostamaan vapaita karbonaatteja
- Aloe Vera: Rauhoittava ja hellävarainen ikenille
- Fluori: Vahvistaa hampaita ja vähentää karieksen muodostumista
- Luomu-melonin maku: Raikasta kokemusta varten

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

3 tähtiä...Review by Karin (Ruotsi)
Antal stjärnor:
Tuote ei ole epämiellyttävä käyttää ja melonin maku on ihan ok. Mutta en huomaa yhtään vaikutusta hampaisiin. Sain yritykseltä korvauksena uuden tuotteen. Mutta en vieläkään ole saanut valkoisempia hampaita, vaikka olen jo käyttänyt tuotetta monta kertaa. Se on helppo nähdä sillä yritän valkaista ainoastaan ylemmän hammasrivin, täten pystyn helposti vertaamaan alempaan hammasriviin. Ei vaikutusta.

Beconfident vastasi: Ikävä kuulla, mutta valitettavasti meidän hampaidenvalkaisu ei toimi kaikille, se toimii 99%. Syyt siihen voivat olla monia, esimerkiksi se voi johtua siitä, että värjäytymät ovat syöpyneet syvemmälle kiilteeseen ja täten geelimme ei ylety puhdistamaan hampaita. Voi myös olla, että hampaidenvalkaisua ei olla käytetty oikein tai että hoitoa ei olla suoritettu loppuun. Me tarjoamme asiakkaillemme “tyytyväisyystakuun” jonka myötä voi saada rahat takaisin, jos ei ole tyytyväinen toistuvista yrityksistä huolimatta. (Kirjoitettu 14.01.2017)
(Lähetetty 28.4.2017)
Ei toimiReview by Christine (Ruotsi)
Antal stjärnor:
Hyvä maku, ilman muuta, ei kirvele eikä aiheuta vihlontaa. Valitettavasti ei tuottanut lainkaan näkyvää tulosta, tämäkään... Täysin tehoton.

Beconfident vastasi: On olemassa muutamia ihmisiä (1/100) joille hampaidenvalkaisu ei tuota tulosta, tai tuottaa erittäin huonon tuloksen. Niissä tapauksissa pyydämme asiakasta ottamaan meihin yhteyttä ja suosittelemme toista hoitoa tai palautamme rahat asiakkaalle. Joissakin tapauksissa asiakas ei ole suorittanut hoitoa loppuun tai tehnyt sen väärin. Me tarjoamme asiakkaillemme 100%-tyytyväisyystakuun. (Kirjoitettu 26.11.2015)
(Lähetetty 28.4.2017)
MakuReview by Cathrin (Ruotsi)
Antal stjärnor:
Se maistuu hieman rähjäiselle.. mutta paremmalta kuin hammaslääkäriltä ostamani geeli, se oli kaikkea muuta kuin rähjäinen mutta toisinaan myös toimi hyvin. Tämä valkaisugeeli on ihan ok, näkyviä tuloksia 3-4 hoidon jälkeen. (Kirjoitettu 01.09.2015) (Lähetetty 28.4.2017)

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Hampaidenvalkaisugeeli Refill-täyttöpakkaus (Gel-refill)

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Antal stjärnor:

A world of confidence!

E-commerce and design by: Crealevant