Henkilötietokäytäntö

Henkilötietojen kerääminen

Voimme seurata kuinka navigoit verkkosivullamme, niillä verkkosivuilla, joilla vierailet ja muita aktiviteetteja tällä sivustolla saadaksemme tietoa siitä, mitkä sivuston osat ovat suosituimpia. Tätä tietoa käytetään myös, jotta voisimme toimittaa erikoissisältöä ja -tarjouksia vierailijoille, joiden käyttäytyminen viittaa kiinnostukseen tiettyyn alueeseen.

Voimme myös kerätä tiettyjä tietoja käyttöjärjestelmästäsi ja selaimestasi, kun vierailet verkkosivuillamme, voidaksemme kehittää tietoteknisiä palvelujamme. Nämä tiedot saattavat sisältää: IP-osoitteesi, selaintyypin, verkkotunnuksen, käyntikerrat, suositut haut ja viitteitä muilta sivustoilta. Näissä tapauksissa tietoja käytetään palveluiden tarjoamiseen verkkosivuillamme, palvelujen laadun ylläpitämiseen ja yleisten tilastotietojen keräämiseen verkkosivun käyttöön liittyen.

Henkilötietojen käyttö

Kun keräämme henkilötietojasi, teemme sen ylläpitääksemme verkkosivuamme ja tarjotaksemme ne palvelut, joita olet pyytänyt. Käytämme esimerkiksi sähköpostiosoitettasi voidaksemme lähettää palveluun liittyviä viestejä ja mahdollisia uutiskirjeitä, markkinointimateriaalia, tai tarjouksia, joita olet pyytänyt. Alla olevan kuvauksen mukaan voit itse päättää haluatko vai etkö halua vastaanottaa uutiskirjeitä, markkinointimateriaalia ja mainostarjouksia, mutta tietyt palveluihin liittyvät viestit ovat välttämättömiä, kuten tehdyn tilauksen tiedot, maksutiedot yms.

Jos pyydämme henkilötunnustasi, teemme sen se turvallisuuden takaamiseksi sekä luottotietojen tarkistamiseksi.

Emme tule jakamaan henkilötietoja, joita keräämme vekkosivuillamme, Tandblekning BeConfiDentin ja sen lähiyritysten ulkopuolelle ilman suostumustasi. Alla olevat syyt ovat poikkeus tähän sääntöön.

Voimme luovuttaa henkilötietojasi, jos laki näin edellyttää tai jos se arviomme mukaan on tarpeellista: (a) täyttämään lain vaatimukset tai Tandblekning BeConfiDentiä tai verkkosivua koskevan oikeuden päätöksen mukaisesti, (b) suojataksemme ja puolustaaksemme Tandblekning BeConfiDentille ja verkkosivuille kuuluvia oikeuksia tai omaisuutta tai (c), poikkeuksellisissa tilanteissa suojataksemme palveluidemme käyttäjän, verkkosivujen tai kolmannen osapulen turvallisuutta.

Kerättyjä henkilötietoja voidaan säilyttää ja työstää EU:n, tai jonkin muun maan sisällä, jossa meillä on toimintaa.

Henkilötietojen hallinta

Jos et halua enää vastaanottaa mainos- tai tarjouskirjeitä sähköpostitse, voit lopettaa palvelun klikkaamalla tästä, kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi ja painamalla “lähetä”.

Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut ja haluat jatkossakin vastaanottaa uutiskirjeitämme, tulee sinun tilata palvelu uudestaan ja samalla antaa uusi sähköpostiosoitteesi.

Saatamme lähettää sähköpostia tiedottaaksemme teknisestä tuesta, uutisista tai muutoksista sekä päivityksistä verkkosivuillamme.

Henkilötietojesi tietosuoja

Tandblekning BeConfiDent haluaa turvata henkilötietosi. Käytämme kattavaa turvallisuustekniikkaa ja prosesseja suojataksemme henkilötietojasi luvattomalta käytöltä ja tietojen luovutukselta. Säilytämme henkilötietojasi turvatuilla palvelimilla, jotka sijaitsevat hallituissa ympäristöissä. Kun siirrämme luottamuksellista tietoa (esimerkiksi luottokorttitietoja) internetissä, on tieto suojattu SSL (Secure Socket Layer) salauksella. Verkkosivu EI KOSKAAN tallenna luottokorttisi numeroa.

Käyttäjätili

Voidaksesi käyttää tiettyjä toimintoja verkkosivulla, tulee sinulla olla käyttäjätili. Päästäksesi käyttämään käyttäjätiliäsi, vaaditaan henkilökohtainen salasana. Vastaat salasanasi salassapidosta. Älä kerro salasanaasi kenellekään. Mikäli käyttämäsi tietokone on muidenkin henkilöiden käytössä, tulee sinun aina kirjautua ulos suojataksesi tietojasi muilta tietokoneen käyttäjiltä.

Käyttäjätilin väärinkäyttö

Petoksen tai muun verkkosivujen palveluiden väärinkäytön sattuessa, pidättää Tandblekning BeConfiDent oikeuden evätä henkilöiltä ja yrityksiltä pääsy verkkosivulle ja niihin palveluihin, joihin pääsee käsiksi verkkosivun, muiden verkkosivujen ja muiden medioiden, kuten radion, TV:n, lehtitarjouksien jne. kautta. Ellei tätä estoa yllämainittuihin palveluihin kunnioiteta, tulee Tandblekning BeConfiDent hakemaan oikeudellisia seuraamuksia.

Muutokset käytäntöihin

Päivitämme ajoittain henkilötietokäytäntöämme. Kun teemme sen, muutamme myös “päivitetty viimeksi”-päiväystä tämän sivun ylälaidassa. Mikäli muutokset ovat huomattavia, tulee Tandblekning BeConfiDent ilmoittamaan tästä näkyvällä viestillä verkkosivulla. Suosittelemme, että luet säännöllisesti läpi tämän käytännön pysyäksesi informoituna siitä, kuinka autamme suojaamaan tietosi.

Huomautukset henkilötietokäytäntöön tai sen noudattamiseen

Kuulemme mielellämme mielipiteesi tästä henkilötietokäytännöstä. Mikäli koet, että emme ole toimineet käytäntömme mukaisesti, pyydämme sinua olemaan meihin yhteydessä sähköpostitse tai kirjeitse.

A world of confidence!

E-commerce and design by: Crealevant