Revitalizing Boost Serum

Vitamiinirikas seerumi, joka suojaa ja vahvistaa ihoa

39,90 €
Beconfidentin Revitalizing Boost Serumin avulla aloitat päivän täynnä energiaa ja suojaat samalla ihoasi ulkopuolisilta rasitteilta. Revitalizing Boost Serum sisältää 1,68% Hylasome® EG 10:tä, joka on ei-eläinperäinen hyaluronihappo, joka sitoo vettä 50 kertaa enemmän, kuin tavallinen hyaluronihappo ja on 5 kertaa kosteuttavampi 24 tunnin jälkeen. Boost Serum sisältää myös Pantenolia, joka tullessaan kosketuksiin ihon kanssa muuttuu pantoteenihapoksi (B5-vitamiiniksi). Pantoteenihappo toimii kosteuttajana välittämällä vettä syvälle soluihin. Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet myös, että sillä ei ole ainoastaan kosteuttavia vaikutuksia, vaan säännöllisen käytön myötä se vaikuttaa myös anti-inflammatorisesti ja voi helpottaa kutinaa, ja samalla myös rauhoittaa kuivaa ja ärtynyttä ihoa.

Aivan kuten Cleanser Antioxidantkin, Revitalizing Boos Serum sisältää ekologista vihreä tee-uutetta, mutta myös superhedelmänä tunnetusta kakadumarjasta peräisin olevaa Superox-C:tä. Superox-C auttaa vähentämään hienoja ryppyjä ja tasoittamaan ihonsävyä, kiitos korkean C-vitamiinipitosiuudensa. Näin luonnolliset antioksidanttisi heräävät ja auttavat korjaamaan ihoasi paremmin kuin koskaan aikaisemmin. Sopii täydellisesti levitettäväksi myös mikroneulauksen tai dermaroller-käsittelyn jälkeen. Seerumin teho säilyy ja se pysyy hygieenisenä, koska se on pakattu airless-pumppupulloon.

Valmistettu Ruotsissa.


Sisältää:


  • 1,7% Hyaluronihappoa

  • Aloe Veraa

  • Vihreää luomuteetä

  • C-Vitamiinia

  • B5-Vitamiinia


Tuote-esittely englanniksi:


Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

Paras seerumi Review by Blomman89 (Ruotsi)
Antal stjärnor:
Olen käyttänyt seerumia hieman yli 2 kuukautta ja olen erittäin tyytyväinen! Se imeytyy ihoon todella nopeasti ja vähentää juonteita. Saan ystäviltäni paljon kehuja ja aion ilman muuta jatkaa sen käyttöä ehkäistäkseen ryppyjä. Kaikkien tulisi käyttää seerumia ennen kosteutusvoiteen levittämistä! Suosittelen vahvasti! (Kirjoitettu 24.11.2015) (Lähetetty 28.4.2017)

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Revitalizing Boost Serum

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Antal stjärnor:

A world of confidence!

E-commerce and design by: Crealevant