Stay Fresh Day Cream

Vitamiinirikas päivävoide, joka pitää ihon kostutettuna

24,90 €
Beconfidentin Stay Fresh Day Cream takia kävimme maailman laidalla, löytääksemme nuorelle iholle parhaat ainekset. Se auttaa lataamaan ihosi lisäämällä ihosi kykyä hyödyntää ravintoaineita. Se kosteuttaa ihoa koko päivän ajan luonnonöljyjen, kuten jojoban ja kookosöljyn ansiosta. Sisältäen karitevoita, vihreää teetä ja A-vitamiinia, on tämä täydellinen päivävoide, joka ehkäisee kuivuutta ja vahvistaa ihoa – ja näin ollen ehkäisee finnien muodostumista.

Stay Fresh Day Cream on kosteuttava päivävoide, jota on hyvä käyttää Revitalizing Boost Serumin jälkeen. Stay Fresh sisältää 4% betaiinia, joka kosteuttaa ja vahvistaa ihoa, tekee siitä kimmoisan ja jolla sitä paitsi on anti-inflammatorisia vaikutuksia. Se sisältää myös luomu-kookos-, sekä jojobaöljyjä, jotka kosteuttavat ihoa luonnollisella tavalla. Stay Fresh sisältää myös A-vitamiinia (retinolia), joka parantaa ihon laatua stimuloimalla ihon kollageenituotantoa. Voiteen teho säilyy ja voide pysyy hygieenisenä, koska se on pakattu airless-pumppupulloon.

Sopii kaikille ihotyypeille, normaalista rasvaiseen.

Valmistettu Ruotsissa.


Sisältää:


  • A-vitamiinia (retinolia)

  • Luomu-kookosöljyä

  • Luomu-jojobaöljyä

  • Luomu-karitevoita

  • Vihreää luomuteetäTuote-esittely englanniksi


Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

Erittäin hyvä voideReview by Victoria K (Ruotsi)
Antal stjärnor:
Olen pidemmän ajan etsinyt päivävoidetta joka sisältää A-vitamiineja ja olisi edullinen, siksi ostin tämän tuotteen. Voide imeytyy nopeasti ihoon ja kosteuttaa erittäin hyvin! Uskon että se johtuu siitä, että voide sisältää hieman kookosöljyä. Olen erittäin tyytyväinen ja tulen jatkamaan tuotteen käyttöä. Erittäin pitkäkestoinen! (Kirjoitettu 28.04.2016) (Lähetetty 28.4.2017)

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Stay Fresh Day Cream

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Antal stjärnor:

A world of confidence!

E-commerce and design by: Crealevant