Puhdas iho ruotsalaisvalmisteisilla ihonhoitotuotteilla!

 • Kampanja! Ilmainen Anti-Ageing-voide tänään
 • Puhdas ja kaunis iho
 • Tehokas, mutta hellävarainen
 • Ruotsalaisten iholääkärien kehittämä
 • Oma sovellus neuvonantoon
 • Hapoton
Katso ihonhoitotuotteemme täältä!

Ihonhoito

Osta ihonhoitotuotteitamme alta

8 tuote(tta)

per sivu

 • Akne Premium Start Kit

  5 arvostelu(a)

  Beconfident® Akne Start on täydellinen hoitosetti, joka sisältää kaiken tarvitsemasi aknevaivojesi hoitoon (finnien poistoon), kahdella eri vaiheella.

  Prepare sisältää laktoperoksedaasia, eli ainutlaatuista raakamaitotuotetta, jonka tehtävänä on vaikuttaa Aknebakteereja vastaan, ärsyttämättä ihoa. Tuotteet ovat hellävaraisia, mutta sisältävät aineita, jotka vähentävät tehokkaasti aknevaivojasi samalla, kun ne vahvistavat kestävästi ihoa, ja näin ollen ennaltaehkäisevät uusien finnien muodostumista.

  Kun käytät Reduce päivittäin, tulet vahvistamaan ihoasi niin, ettei aknea muodostu ja näin ollen ennaltaehkäisemään vaivojasi vastaisuudessa. Reducella on tehtävänä tehdä ihostasi vastustuskykyinen.

  Aknea työstetään parhaiten joka vaiheessa, juuri oikealla määrällä aktiivisia ainesosia. Aloituspaketti sisältää siksi 2 airless pulloa, Preparen alkuvaiheeseen ja Reducen kestävään tulokseen. Näin aknea vastaan kamppaillaan tehokkaasti joka vaiheessa. Saat näiden lisäksi myös Spot On-kynän tarkempaa käsittelyä varten. Kynä on helppo ottaa mukaan – sen avulla voit levittää voidetta tarkemmin ja aina kun haluat.

  Sekä painettu käyttöohje että mobiilisovellus ovat saatavilla – ne tulevat antamaan sinulle henkilökohtaista apua koko käsittelyn ajan. Tämä on ensiaskel täydellistä ihoa kohti. Aloita tänään!

  Aloituspakkauksen edut

  • 20 vuoden tutkimustyön kehittämä mullistava tuote Lundin yliopistosta.
  • Kliinisesti testattu, vähentää aknea ~30% (kolmessa viikossa) ja ~65% (kuudessa viikossa)
   Hoito oli tehostetussa muodossa vieläkin tehokkaampi (~80% kuudessa viikossa).
  • Uudet aknevaivat katoavat huomattavasti nopeammin.
  • Salisyylihapoton - ei kuivata.
  • Sisältää A-vitamiinia, joka vahvistaa ja jälleenrakentaa ihoa.
  • Kehitetty ja valmistettu Ruotsissa.

  Akne Premium Start Kit:in tuote-esittely englanniksi:

  Kokeile myös sovellustamme, lisätietoa täältä

  Akne Start kit nappasi täyden pistesaaliin Beautyboulevardin testissä

  “Se ei tule yllätyksenä, että Beconfidentin ihonhoitosarja saa puhtaan viitosen minulta.
  Voin suositella sitä lämpimästi kaikille teille, joilla on samankaltaisa akneongelmia kuin minulla.”

  19 huhtikuuta 2016, Cajsa Berntsson, päätoimittaja - BeautyBoulevard

  Akne Start Kitin vaikutustapa

  Beconfidentin Acne system vaikuttaa ongelmaan kahdella eri tavalla. Enisn, aknea aiheuttavien bakteerien, Propionebacterium acnes och Staphylococcus aureus, määrää vähennetään. Tämän jälkeen ihoa vahvistetaan ja sen kimmoisuutta lisätään, mikä auttaa sekä ennaltaehkäsiemään että lieventämään uusia aknevaivoja. Markkinoilla olevista, tavallisista asetyylisalisyylihappoa sisältävistä hoidoista eroten, tämä tapahtuu ainesosilla, jotka eivät kuivata ihoa eivätkä aiheuta muita sivuoireita. Sekä Acne Prepare että Acne Reduce sisältävät aktiivisia ainesosia, joita saadaan Bovine Colostrumista – luonnollisesta raakamaidosta. Preparessa on laktoperoksidaasia, entsyymiä, jolla on hyvin voimakkaat antibakteeriset ominaisuudet: Tämä entsyymi vähentää tehokkaasti aknebakteereja. Bakteerit löytyvät normaalisti ihon päältä, mutta rajoittamalla niiden esiintymistä voimakkaasti, voi akneriskiä vähentää ja oireita helpottaa. Reduce sisältää suuria määriä IgG:tä (immunoglobuliini G), jota saadaan myös raakamaidosta ja joka yhdessä konjugoidun A-vitamiinin kanssa parantaa ihon laatua. IgG:llä on myös antibakteerisia vaikutuksia ja auttaa tasapainottamaan ihon bakeerikantaa. Kollageeni auttaa tekemään ihosta paksumpaa ja kimmoisempaa, mutta kun ihon hajoaminen on runsaampaa kuin sen kasvu, tulee ihosta herkempi. Reducen A-vitamiinilla on hyvä ominaisuus tunkeutua ihon soluihin ja osin auttaa kollageenituotantoa, mutta myös vähentää sen hajoamista. Parempilaatuinen iho auttaa aktiivisesti tekemään siitä vastustuskykyisemmän aknea vastaan. Aknen ollessa ajankohtainen, vaikuttavat Prepare ja Reduce yhdessä, sekä lievittääkseen oireita että vahvistaakseen ihon vastustuskykyä sekä lyhyellä että pitkällä aikatähtäimellä. Kun aknen aktiivinen vaihe on ohi ja selviä paranemisen merkkejä on näkyvissä, normaalisti 4-6 viikon jälkeen, suosittelemme ainoastaan Reducen käyttöä. Kun aknen aktiivinen vaihe on seuraavan kerran ajankohtainen, käytetään tuotteita jälleen samanaikaisesti ohjeiden mukaan. On tärkeää saattaa 4-6 viikon hoito loppuun asti, jotta parhaat, kestävät ja pitkäaikaiset tulokset saavutettaisiin. Lue lisää...
 • Akne Reduce

  Beconfident Akne Reduce on fantastinen voiteemme, joka pitää aknesi kurissa aloituspakkauksen käytön jälkeen. Se vähentää jo olemassa olevia finnejä, mutta myös ennaltaehkäisee uusien finnien muodostumista. Sitä tulee käyttää pidemmän aikaa, jotta se pääsee vaikuttamaan aknen syntymistä vastaan. Mukana käyttöohje. Voit myös ladata sovelluksen henkilökohtaista apua ja neuvoja varten.

  Valmistettu Ruotsissa.

  Lue lisää...

  Normaali hinta: 39,50 €

  Special Price 35,55 €

 • Akne Spot On

  Beconfidentin Spot On Kynällä on ainutlaatuinen muotoilu olemassa olevien finnien suoraa ja tarkkaa käsittelyä varten. Se vaikuttaa heti alueella, jolle sitä on levitetty. Se kulkee kätevästi mukana laukussa ja nopeuttaa finnien paranemista, sekä auttaa säännöllisesti käytettynä vahvistamaan ihoa. Saavuttaaksesi parhaan tuloksen, tulee sitä käyttää yhdessä Acne Start kitin tai Acne Reduce-voiteen kanssa, tai käsittelyn jälkeen. Lue lisää...
 • Stay Fresh Day Cream

  1 arvostelu(a)
  Beconfidentin Stay Fresh Day Cream takia kävimme maailman laidalla, löytääksemme nuorelle iholle parhaat ainekset. Se auttaa lataamaan ihosi lisäämällä ihosi kykyä hyödyntää ravintoaineita. Se kosteuttaa ihoa koko päivän ajan luonnonöljyjen, kuten jojoban ja kookosöljyn ansiosta. Sisältäen karitevoita, vihreää teetä ja A-vitamiinia, on tämä täydellinen päivävoide, joka ehkäisee kuivuutta ja vahvistaa ihoa – ja näin ollen ehkäisee finnien muodostumista. Stay Fresh Day Cream on kosteuttava päivävoide, jota on hyvä käyttää Revitalizing Boost Serumin jälkeen. Stay Fresh sisältää 4% betaiinia, joka kosteuttaa ja vahvistaa ihoa, tekee siitä kimmoisan ja jolla sitä paitsi on anti-inflammatorisia vaikutuksia. Se sisältää myös luomu-kookos-, sekä jojobaöljyjä, jotka kosteuttavat ihoa luonnollisella tavalla. Stay Fresh sisältää myös A-vitamiinia (retinolia), joka parantaa ihon laatua stimuloimalla ihon kollageenituotantoa. Voiteen teho säilyy ja voide pysyy hygieenisenä, koska se on pakattu airless-pumppupulloon. Sopii kaikille ihotyypeille, normaalista rasvaiseen.

  Valmistettu Ruotsissa.

  Sisältää:

  • A-vitamiinia (retinolia)
  • Luomu-kookosöljyä
  • Luomu-jojobaöljyä
  • Luomu-karitevoita
  • Vihreää luomuteetä

  Tuote-esittely englanniksi

  Lue lisää...
 • Hyaluronic Anti-Ageing Cream (20ml)

  2 arvostelu(a)
  Beconfident Hyaluronic Anti-Ageing Cream 20ml on sama tuote, kuin 50ml voiteemmekin, mutta pienemmässä, kätevämmässä tuubissa. Täydellinen käsilaukkuun tai matkalle mukaan otettavaksi.

  Valmistettu Ruotsissa.

  Sisältää:

  • Hyaluronihappoa
  • Vihreää luomuteetä
  • E-Vitamiina
  • B5-Vitamiinia
  • Beetaglukaania
  Lue lisää...
 • Hyaluronic Anti-Ageing Cream

  1 arvostelu(a)
  Beconfidentin Anti-Aging-kompleksi on edistyneellä kaavalla tehty voide suojaavilla ominaisuuksilla, joka on kosteuttava ja joka ennaltaehkäisee ihon vanhenemista. Tuote sisältää Hylasome® EG 10:tä – ei-eläinperäistä happoja, joka sitoo vettä 50 kertaa enemmän, kuin tavallinen hyaluronihappo ja on 5 kertaa kosteuttavampi 24 tunnin jälkeen. Se jälleenrakentaa ihon kimmoisuutta samalla, kun se kosteuttaa 24 tunnin ajan, kiitos korkean hyaluronihappopitoisuudensa. Sekä E- että B5-vitamiinit nopeuttavat ihon paranemista ja vihreä tee-uute tuo antioksidantteja, mikä saa ihosi tuntumaan ja näyttämään terveeltä. Voiteen teho säilyy ja voide pysyy hygieenisenä, koska se on pakattu korkeapaineiseen pumppupulloon.

  Valmistettu Ruotsissa

  Sisältää:

  • Hyaluronihappoa
  • Vihreää luomuteetä
  • E-Vitamiinia
  • B5-Vitamiinia
  • Beetaglukaania

  Tuote-esittely englanniksi

  Lue lisää...
 • Cleanser Antioxidant

  3 arvostelu(a)

  Beconfidentin Cleanser Antioxidant 150ml syväpuhdistaa ihoa kuivaamatta sitä. Se sisältää luomutaikapähkinävettä ja aloe veraa, vaikuttavat rauhoittavasti ja kosteuttavasti. Molemmat ovat aineksia, jotka sopivat herkälle iholle. Etenkin aloe vera on erittäin tehokas vaurioituneelle iholle, esimerkiksi UV-säteilylle altistumisen jälkeen. Poistaa tehokkaasti meikin ja muut epäpuhtaudet, jättäen ihon kosteutetuksi ja raikkaaksi. Sisältää antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa vapaita radikaaleja vastaan. Käytä aamuin illoin.

  Valmistettu Ruotsissa.

  Sisältää:

  • Aloe Veraa
  • Vihreää teetä
  • Taikapähkinääuutetta
  Sovelluksestamme löydätte lisätietoa ja opastusta, lataa tästä.

  Tuote-esittely englanniksi:

  Lue lisää...
 • Revitalizing Boost Serum

  1 arvostelu(a)
  Beconfidentin Revitalizing Boost Serumin avulla aloitat päivän täynnä energiaa ja suojaat samalla ihoasi ulkopuolisilta rasitteilta. Revitalizing Boost Serum sisältää 1,68% Hylasome® EG 10:tä, joka on ei-eläinperäinen hyaluronihappo, joka sitoo vettä 50 kertaa enemmän, kuin tavallinen hyaluronihappo ja on 5 kertaa kosteuttavampi 24 tunnin jälkeen. Boost Serum sisältää myös Pantenolia, joka tullessaan kosketuksiin ihon kanssa muuttuu pantoteenihapoksi (B5-vitamiiniksi). Pantoteenihappo toimii kosteuttajana välittämällä vettä syvälle soluihin. Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet myös, että sillä ei ole ainoastaan kosteuttavia vaikutuksia, vaan säännöllisen käytön myötä se vaikuttaa myös anti-inflammatorisesti ja voi helpottaa kutinaa, ja samalla myös rauhoittaa kuivaa ja ärtynyttä ihoa. Aivan kuten Cleanser Antioxidantkin, Revitalizing Boos Serum sisältää ekologista vihreä tee-uutetta, mutta myös superhedelmänä tunnetusta kakadumarjasta peräisin olevaa Superox-C:tä. Superox-C auttaa vähentämään hienoja ryppyjä ja tasoittamaan ihonsävyä, kiitos korkean C-vitamiinipitosiuudensa. Näin luonnolliset antioksidanttisi heräävät ja auttavat korjaamaan ihoasi paremmin kuin koskaan aikaisemmin. Sopii täydellisesti levitettäväksi myös mikroneulauksen tai dermaroller-käsittelyn jälkeen. Seerumin teho säilyy ja se pysyy hygieenisenä, koska se on pakattu airless-pumppupulloon.

  Valmistettu Ruotsissa.

  Sisältää:

  • 1,7% Hyaluronihappoa
  • Aloe Veraa
  • Vihreää luomuteetä
  • C-Vitamiinia
  • B5-Vitamiinia

  Tuote-esittely englanniksi:

  Lue lisää...

8 tuote(tta)

per sivu

Akne on ongelma, josta kärsii moni – et ole yksin.

Beconfident on kehittänyt kattavan ihonhoitokeinon – olen erikoistunut kaikesta vaikeimpaan tehtävään, nimittäin aknen ja finnien vähentämiseen. Olen 1990-luvulta asti tutkinut ja kehittänyt tehokasta hoitokeinoa aknea vastaan, ja tulos on tässä – Beconficent® Anti Akne System. Tuotteemme vaikuttavat tehokkaasti, mutta hellävaraisesti aknen aiheuttajiin. Tulet näkemään huomattavan parannuksen, jos seuraat ohjeita. Ja muista; Be confident!

Lääketieteen tohtori dosentti Jan Wadstein

Anti Acne Systemin tutkimus- ja kehitystyön vastaava Beconfident®:lla

Hyvä ja puhdas iho kasvattaa itseluottamusta – Beconfident!

Olemme tehneet kovaa työtä, jotta voisimme tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia ihonhoitotuotteita, jotka vahvistavat ja elävöittävät ihosi. Ihonhoitosarjamme on kehitetty omien kaavojen pohjalta, sisältäen ainesosia, joilla on erinomaisia ominaisuuksia kestävään ihonluomiseen. Ainoa tapa, jolla voimme kilpailla on tarjota markkinoiden parhaat tuotteet – ja uskomme myös siihen, että tuotteemme ovat parhaita. Kaikki, jotta asiakas voisi olla 100%:sesti tyytyväinen – mikäli et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin. Se on lupauksemme. Kokeile tuotteitamme tänään!

Back to basics Beconfidentin ihonhoitotuotteilla:

 • Aloe Vera
 • Vihreä Tee
 • Taikapähkinäuute
 • Kookosöljy
 • Karitevoi
 • Hyaluronihappo
 • C-, E, ja B5-vitamiinit
E-commerce and design by: Crealevant