Kampanjat

Kaikki haluamme tehdä hyviä löytöjä ja juuri nyt saat kaupanpäälliseksi suositun valkaisukynän joka normaalisti maksaa 29,50 euro, täysin ilman lisämaksua!


Tee löytöjä nyt kun kaikki tuotteemme toimitetaan rahtivapaasti nopealla 24h toimituksella.  Myös Duo- ja Refill-paketit ovat tarjouksessa. Ostaessasi Duo-paketin säästät jopa 10 euroa. Pidä yksi paketti ja anna toinen ystävällesi! Toinen supertarjous koskee meidän suosittua starterkit-pakettia, saat kaupanpäälle ilmaisen refillerin, näin säästät jopa 17 euroa!
Juuri nyt toimitamme tilaukset 24h toimituksella rahtivapaasti, joten toimi nyt!

 • Peroksiditon - ei sivuvaikutuksia
 • 100% turvallinen kiilteellesi
 • Hammasvalkaisu kehitetty Ruotsissa
 • Ilmainen toimitus - Suoraan postiluukkoon
 • Tyytyväistakuu

6 tuote(tta)

per sivu

 • Hampaiden valkaisu Duopaketti (Start Kit Duo)

  Kaksi kokonaista pakettia hampaiden valkaisua varten kotona, alennettuun hintaan. Duopaketissa on täysin sama sisältö kuin tavallisessa aloituspakkauksessammekin. Sävyopas sisältyy kumpaankin pakettiin. Lue lisää...

  Normaali hinta: 89,90 €

  Special Price 79,90 €

 • Start Kit kahdella tuubilla (yksi ylimääräinen)

  1 arvostelu(a)


  Juuri nyt! - Ilmainen hampaidenvalkaisukynä kaupan päälle.
  Saat Beconfidentin suositun valkaisukynän mukaan, arvoltaan 295kr, ilman lisämaksua.

  Testivoittaja - Veckorevyn antoi tälle valkaisumenetelmälle arvosanaksi 5/5.
  Beconfidentin peroksidittomalla kotikäyttöön tarkoitetulla hampaiden valkaisulla saat kauniin valkoisen hymyn turvallisesti, helposti ja ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia, kuten särkyä tai vihlontaa ikenissä. Kaikki, mitä tarvitaan unelmiesi hymyyn sisältyy pakettiin; peroksiditon hampaidenvalkaisugeeli, raikkaalla melonin maulla.

  Tämä on jatkoa parhaiten myydystä aloituspakkauksesta. 3 kpl valkaisumuotteja (yksi ylimääräinen), jotka pitävät hampaidenvalkaisugeelin paikoillaan, kaksi kappaletta valkaisugeeliä, yksi sävyopas ja selkeät ohjeet suomeksi.

  • Ainoastaan 15 minuuttia per käsittely
  • 100% turvallinen hammaskiilteellesi
  • Ilmainen toimitus - suoraan postilaatikkoon
  • Tyytyväinen asiakas-takuu!
  • Testivoittaja - Veckorevyn antoi tälle valkaisumenetelmälle arvosanaksi 5/5.
  • Ruotsissa kehitetty hampaiden valkaisu.

  Usein kysyttyä Start Kitistä:

  Miksi ylimääräinen tuubi valkaisugeeliä?
  Mukana tulee 20ml valkaisugeeliä 10ml sijaan. Tällöin voi valita, haluaako sitä käyttää hieman enemmän geeliä per käyttökerta hieman parempaa tulosta varten, vai haluaako sitä säästää tuubin muutaman kuun päähän, kun on taas aika valkaista hampaat. Paketti siis riittää 20 valkaisukertaan, 10 sijaan.  

  Kuinka nopeasti näen tulokset, jos käytän tätä hampaiden valkaisua?
  Jo kaksi 15 minuutin käsittelyä riittää tuloksien näkemiseen. Käytä sävyopasta apuna, kun tarkistat kuinka paljon valkoisemmiksi hampaasi ovat tulleet.

  Lue lisää...

  Normaali hinta: 72,80 €

  Special Price 64,50 €

 • Akne Reduce

  Beconfident Akne Reduce on fantastinen voiteemme, joka pitää aknesi kurissa aloituspakkauksen käytön jälkeen. Se vähentää jo olemassa olevia finnejä, mutta myös ennaltaehkäisee uusien finnien muodostumista. Sitä tulee käyttää pidemmän aikaa, jotta se pääsee vaikuttamaan aknen syntymistä vastaan. Mukana käyttöohje. Voit myös ladata sovelluksen henkilökohtaista apua ja neuvoja varten.

  Valmistettu Ruotsissa.

  Lue lisää...

  Normaali hinta: 39,50 €

  Special Price 35,55 €

 • Stay White Weekly

  Paras tapa valkoisen ja kauniin hymyn turvaamiseen on hampaiden värjäytymisen estäminen . Harjaa siksi hampaasi Stay White Weeklyllä yhtenä päivänä viikossa, ja vältät uudet värjäytymät. Saat sitä paitsi oikein puhtaan tunteen ja sileät hampaat. Vaahto puhdistaa ja valkaisee kaikki hampaasi sivut; se ulottuu väleihin, hampaiden taakse ja niihin paikkoihin, joihin hammasharja ei yletä. Harjaa 2 minuuttia. Älä huuhtele. Vältä syömistä ja juomista 15 minuutin ajan käsittelyn jälkeen. Käsittele sekä aamulla että illalla yhtenä päivänä viikossa. Tämä tuote kestää tavallisesti noin vuoden.

  Tuote-esittely englanniksi

  Lue lisää...
 • WhiteAmin®

  2 arvostelu(a)

  Kuukauden tuote - säästä 25%

  WhiteAmin® tandkräm som bleker och ger vitaminer till tänderna

  Beconfident® voi, maailman ensimmäisenä, ylpeänä esittää ainutlaatuisen uutuustuotteen! Tästä hammastahnasta saat runsaasti vitamiineja samalla kun harjaat hampaasi

  WhiteAmin® on Beconfidentin itse kehittämä hammastahna, joka sisältää A-, B6- ja C-vitamiineja.
  WhiteAminia käytetään aamuin illoin, kiertävin liikkein harjaten kahden minuutin ajan. Hampaita harjatessa suun limakalvot imevät vitamiinit, jotta herätessä saa heti vitamiinisysäyksen!

  Lisäksi WhiteAmin sisältää vaikuttavaa ainesosaa BIkarbonaattia, joka auttaa hampaiden valkeuden ylläpitämisessä. Se on Silk Mintin makuinen, eikä se sisällä hioma-aineita. WhiteAmin on paketoitu ilmattomaan pulloon (joka on sitä paitsi muita hammastahnatuubeja siistimpi), joka säilyttää ainesosien korkean laadun ja hammastahna pysyy hygieenisenä.

  Aloita päiväsi ihanalla vitamiinisysäyksellä!

  Lue lisää...
 • Glamour kit hampaiden valkaisu & ihonhoito

  Me Beconfidentilla kuuntelemme asiakkaitamme, ja monet heistä ovat kertoneet haluavansa nähdä isomman paketin, joka sisältää useita eri tuotteita. Siksi olemme nyt päättäneet kasata paketin, joka sisältää suosituimmat tuotteemme. Pakettiin sisältyy paras hampaiden valkaisumme, eli premium-pakkauksemme ainutlaatuisella dual-boost teknologialla. Mukaan tulee tämän lisäksi suosittu hammaskiilto, joka antaa lisäloistoa valkoisille hampaillesi. WhiteAmin® on uusi ainutlaatuinen hammastahna, joka antaa sinulle vitamiineja harjatessasi hampaitasi. Kyllä, luit oikein. Hammastahna antaa sinulle vitamiiniboostin hampaiden harjauksen yhteydessä. Tämän lisäksi ihana kosteuttava ja vitamiinipitoinen päivävoiteemme kuuluu myös pakettiin. + Nyt saat myös valkaisukynän (arvo 249:-) ja tuubin Anti ageing-cream:ia kaupan päälle (arvo 199:-) Tavallisesti paketin kokonaishinta olisi 1695:-, nyt maksat vain 1190:- Tulet takuuvarmasti olemaan kauneuskuningatar seuraavissa juhlissa. Tämä paketti sisältää (lue lisää kyseisistä tuotteista klikkaamalla alla olevaa linkkiä): - Premium Kit hampaiden valkaisun - WhiteAmin® Hammastahna - Stay Fresh Day Cream kasvovoiteen Näiden lisäksi myös seuraavat tuotteet sisältyvät pakkaukseen: - Hampaidenvalkaisukynä - Anti ageing-voide Lue lisää...

  Normaali hinta: 169,90 €

  Special Price 99,90 €

6 tuote(tta)

per sivu

A world of confidence!

E-commerce and design by: Crealevant