Beconfident - Keitä olemme?

Group Beconfident Europe AB on Ruotsissa, vuonna 2011 perustettu yritys. Beconfident on vakavasti otettava hampaidenvalkaisu- ja ihonhoitotuotteiden toimittaja. Haluamme tehdä ihmisistä itsevarmempia valkoisemman hymyn ja kauniimman ihon avulla. Olemme vakuuttuneita siitä, että itsevarma hymy ja kaunis iho ovat tärkeitä itseluottamukselle.

Haluamme tarjota korkealuokkaisen, markkinoiden hinta-laatusuhteeltaan parhaan hampaiden valkaisun niille, ketkä haluavat valkaista hampaansa kotona. Meillä on myös ainutlaatuinen ihonhoitosarja, johon kuuluu muun muassa Anti-Akne paketti, joka on Lundin yliopistossa tehdyn 20 vuoden kehitystyön tulos. Emme tingi laadusta emmekä turvallisuudestasi. Tavarantoimittajat, joiden kanssa työskentelemme, ovat lain ja asetusten mukaisesti hyväksyttyjä, jonka lisäksi meillä on vaatimuksena, että ne ovat myös FDA:n (USA:n elintarvike- ja lääkevirasto) hyväksymiä ja ISO-sertifioituja.

Näyttääksemme, että olemme tosissamme, tarjoamme aina 100% tyytyväisyystakuun.

Tulet yllättymään positiivisesti tuloksesta.
Jos näin ei ole, saat rahasi takaisin.

Otamme hymysi tosissamme - Be confident!

Apteekit ja klinikat

Toimitamme tuotteitamme myös apteekkeihin ja klinikoille ympäri Skandinaviaa. Monet klinikat käyttävät tuotteitamme asiakkaisiinsa päivittäin, mikä on mielestämme hyvä esimerkki siitä, että toimittamamme tuotteet ovat huippulaatuisia. Beconfident on tavaramerkki, joka on edustettuna Euroopassa ja Yhdysvalloissa, tänään yhteensä 13 maassa.

Kuva: Lääkärimme ja valtuutettu hammaslääkärimme Hans & tuote-asiantuntijamme Tiffany apteekkimessuilla.

Kuva: Kuva meistä tv-kuvauksesta

Miksi nimi Beconfident?

Myymme nykyään pääasiallisesti tuotteita kahdessa kategoriassa: Hampaiden valkaisu ja ihonhoito. Myymämme tuotteet ovat tuotteita, jotka vahvistavat itseluottamusta (eng: be confident). Valkoisempia ja kauniita hampaita kelpaa esitellä hymyillessä, kun taas kaunis iho, aknettomana ja hyvinvoivana, antaa rohkeuden kävellä ihmisten joukossa ilman epävarmuutta. Näin sitä on itsevarmempi ja sitä uskaltaa näyttää todellisen persoonansa.

Me Beconfidentilla emme halua tuomita ihmisiä ja toivemmaailmassamme tuotteemme olisivat turhia. Kaikki ovat samanarvoisia tuloista, uskonnosta, vammaisuuksista, seksuaalisesta suuntautumisesta tai ihan vain värjäytyneistä hampaista riippumatta. Me Beconfidentilla toivomme voivamme auttaa ihmisiä saamaan paremman itseluottamuksen. Tämä näin maailman muuttumista odotellessa!

Tervetuloa

Beconfident – Instagram. Seuraa meitä!

A world of confidence!

E-commerce and design by: Crealevant