Osto- ja toimitusehdot

Beconfidentilla on ainoastaan Ruotsissa ja USA:ssa valmistettuja tuotteita, minkä vuoksi tarjoamme aina 100% tyytyväisyystakuun. Tämä tarkoittaa, että jos et ole tyytyväinen, niin saat rahasi takaisin. Lue takuun ehdoista lisää alhaalta. Tilatessasi arkipäivänä ennen kello 15.00 saat tuotteet seuraavana päivänä. Emme myy sähköpostiosoitteita tai muita tietoja, joita jätät meille. Sähköpostiosoitettasi käytetään ainoastaan tilausten käsittelyyn ja markkinointiviestintään meiltä. Nämä toiminnot voit myös helposti perua halutessasi.

1. Tilausvahvistus

Tilausvahvistus lähetetään automaattisesti siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka kirjoitit asiakastietoihisi. Sähköpostiviesti kannattaa säästää siltä varalta, että sinulle ilmenee tarve ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

2. Toimitusaika

Tilatessasi ennen klo 15.00 lähetetään tuotteet saman päivän aikana, mikä tarkoittaa, että saat tuotteet seuraavana arkipäivänä. Yleensä toimitus kestää 2 päivää Gotlantiin tai Norrlantiin Postin logistiikan takia. Jos emme pysty täyttämään toimitusaikalupaustamme ilmoitamme siitä sinulle, selittäen syyn viivästykselle ja samalla saat uuden toimitusajankohdan. Sinulla on tietysti oikeus perua kauppa lisämaksuitta.

3. Toimituskulut

Kaikki tuotteemme toimitetaan toimituskuluitta.

4. Maksutapa

Käytämme Klarna AB:ta sekä PayPalia. Kaikki käyttämämme maksutavat täyttävät viimeisimmät turvallisuusvaatimukset. Emme tietenkään tallenna maksutietojasi.

5. Myöhästynyt maksu

Ainoastaan Klarna-laskun valittaessa. Myöhästyneestä maksusta veloitetaan 50kr muistutusmaksu ja lain mukainen viivästyskorko. Klarna AB on vastuussa tästä osasta.

6. Palautusoikeus

Kuluttajana sinulla on lain mukaan tuotteiden palautusoikeus, antamatta siihen erityistä perustelua. Sinun täytyy kuitenkin ilmoittaa asiasta asiakaspalvelulle viimeistään 14 päivää tuotteiden vastaanottamisen jälkeen. Palauttaaksesi tuotteet täytyy niiden olla käyttämättömiä ja vahingoittumattomina alkuperäispakkauksessaan. Palauta tuotteet laskun tai sen kopion kanssa! Olet itse vastuussa palautuksen postikuluista. Palautuksen tulee tapahtua kirjatulla kirjeellä. Merkitse palautuksen syyksi “palautusoikeus”. Postita osoitteeseen: Beconfident AB, Makadamgatan 16, 25464 Helsingborg.

7. Tyytyväisyystakuu

Jos et kaikesta huolimatta ole tyytyväinen tuotteisiin, saat niistä rahat kokonaisuudessaan takaisin. Tyytyväisyystakuu kestää 21 päivää tilauspäivästä, jos olet täytät seuraavat vaatimukset:

  • Olet noudattanut ohjeita ja käyttänyt tuotteita oikein
  • Käyttänyt Beconfident Teeth Whitening Appia ohjeiden mukaisesti. Ennen- ja jälkeen-kuvat vaaditaan.
  • Täyttänyt palautuslomakkeen ja perustellut syyn palautukselle ohjeiden mukaisesti
  • Ilmoittanut asiakaspalvelulle palautuksesta 21 päivän sisällä tilauspäivästä.

Takuuta voi käyttää vain kerran. Vaadimme, että kaikki tuotteet palautetaan alkuperäispakkauksessa. Olet itse vastuussa palautuksen postimaksusta, ja palautuksen tulee tapahtua kirjatussa kirjeessä, jotta kirjeessä on myös seurantanumero. Lisää tilausnumero pakettiin. Tyytyväisyystakuu ei koske Dual Foamia, valkaisumuotteja, laskutuskuluja tai postimaksuja. Huomaa, että tyytyväisyystakuu ei päde, jos Klarna AB on lähettänyt sinulle muistutuksen tai jos Klarna AB:n lasku on ohittanut eräpäivänsä. Beconfidentin täytyy vastaanottaa tilaus, voidakseen tarkistaa sen sisällön. Maksa lasku tästä syystä aina, ettei lasku ole syy sille, että palautustasi ei hyväksytä. Huomioi, että käsittelemme palautuksia arkisin.

8. Reklamaatiot

Jos tuotteesi on viallinen tai tilaus väärä, korvaamme sinulle maksutta uuden tuotteen. Asiakaspalvelu lähettää “vastaanottaja maksaa postimaksun”-merkin. Palauta tuote yhdessä laskun tai sen kopion kanssa. Laskussa perustelet palautuksen syyn. Huom! Ota ensin yhteyttä asiakaspalveluun, jotta reklamaatio hyväksytään ja sinun ei tarvitse maksaa palautusmaksua. Palautamme rahat 30 päivän sisällä. Edellämainittu ei koske Tyytyväisyystakuuta, katso kohta 9.

9. Kiistat

Ruotsalainen tuomioistuin ratkaisee näihin ehtoihin liittyvät kiistat.

10. Ostoikäraja

Beconfident noudattaa lakia ja hyviä kauppatapoja, ja ei siten myy alle 18-vuotiaille. Hyväksymällä ehtomme kassalla, takaat, että olet 18-vuotias tai sitä vanhempi.

A world of confidence!

E-commerce and design by: Crealevant