Usein kysyttyä hampaiden valkaisusta

Miten hampaiden valkaisu onnistuu?

Kaikki paketit sisältävät kaiken tarvittavan sokaisevan valkoisen hymyn saavuttamiseksi: 10ml hampaidenvalkaisugeeliä, 3 kpl valkaisumuotteja (yksi ylimääräinen, jos satut kadottamaan yhden), sävyopas ja selkeät ohjeet.

Ensin valkaisumuotit muotoillaan lämmittämällä ne lämpimässä vedessä, minkä jälkeen valkaisugeeliä lisätään valkaistaviin hampaisiin. Laita valkaisumuotit paikoilleen ja valkaisuprosessi alkaa. Käsittely tehdään päivittäin, kunnes toivotut tulokset on saavutettu.

Mikä geelissä valkaisee hampaat?

Geelissä on monta aktiivista ainesosaa, jotka vaikuttavat yhdessä. Yksi vaikuttavista aineista on natriumvetykarbonaatti. Vaikuttaakseen tehokkaasti, täytyy geelin ensin tunkeutua sisään hampaisiin. Tämä on ratkaisevan tärkeää, hyvien tulosten saavuttamiseksi. Beconfidentin ainutlaatuinen geeli imeytyy kiilteeseen ja hammasluuhun. Valkaisugeeli vaikuttaa entsyymillä, jota löytyy luonnollisesti syljestä, jolloin happea vapautuu, joka valkaisee kiilteen ja hammasluun. Prosessi on täysin sama, jota hammaslääkäritkin käyttävät ja myyvät. Huomioi, että käsittely kestää vain 15 minuuttia per kerta. Sinun ei siis tarvitse istuskella tuntikausia, niin kuin tietyt muut tuotteet edellyttävät. Geeli sisältää: Glyseriiniä, natriumvetykarbonaattia, aromaa, ksylitolia, irlanninsammaljauhetta, polysorbaatti 20, sorbitolia, aloe barbandensiksen lehden nestettä, granaattiomenauutetta, kamomillaa, kamomillasauniouutetta, natriumfluoridia, linalolia, limoneenia.

Miksi minun pitäisi valita juuri Beconfidentin hampaidenvalkaisutuotteet?

Olemme vakava suuhygieniatuotteiden toimittaja, kaikki hampaidenvalkaisutuotteet on kehitetty Ruotsissa ja valmistettu USA:ssa, mikä takaa sen, että saamasi tuotteet ovat parasta laatua. Emme tee kompromisseja, kun laadusta on kyse. Toimittajamme valmistavat, tarkastavat ja varmistavat jokaisen tuotteen laadun. Tämä tarkoittaa, että voit odottaa tuotetta ja tulosta, joka ylittää odotuksesi. Olemme tietysti ylpeitä siitä, että saimme parhaan arvosanan Veckorevyssä (5/5). Olemme sitä paitsi Trygg E-handel:in sertifioimia, mikä tuo sinulle kuluttajana lisää varmuutta.

Ovatko Beconfidentin tuotteet hyväksyttyjä?

Kyllä, täytämme ja seuraamme EU:n direktiivin (2011/84/UE) mukaiset vaatimukset. Tuotteemme on myös rekisteröity Läkemedelsverket:illa (lääkevirasto). Tämän lisäksi yrityksemme ja tuotteemme ovat vakuutettuja, mikä tuo sinulle kuluttajana lisäturvaa. Tietysti tarkistutamme myös tuotteemme, osittain itse tarkistamalla. Vaadimme myös tuotteemme valmistajilta, että tuotteissa on oikeanlainen dokumentaatio (MSDS). Turvallisuutesi ja tyytyväisyytesi ovat meille tärkeitä.

Milloin näen tulokset?

Yleensä sävyerot ilmenevät 3-4 käsittelyn jälkeen. Useimmat valkaisevat 4–10 kertaa. Yksi käsittely kestää vain 15 minuuttia Beconfidentin hampaidenvalkaisugeelillä. Hampaiden valkaisu on siis nopeaa ja sujuvaa tuotteillamme.

Onko tuotteenne eläimillä testattuja?

Ei, eettisistä syistä olemme valinneet olla testaamatta tuotteitamme eläimillä.

Tulenko saamaan valkoisemmat hampaat?

Kyllä, tulet saamaan valkoiset hampaat. Tuotteemme ovat samoja, joita hammaslääkäritkin käyttävät. Ellet saa samoja tuloksia kuin suuhygienistin tai hammaslääkärin luona, saat rahasi takaisin. Tuotteemme täyttävät samat laatuvaatimukset, kuin hammaslääkärilläkin käytetyt tuotteet. Takaamme sitä paitsi, että saat valkoiset hampaat 100% Tyytyväinen asiakas-takuullamme. Haluamme vain tyytyväisiä asiakkaita.

Onko se turvallista?

Kyllä, se on turvallista. Tuotteitamme on käytetty yli 20 vuotta ja valkaisumenetelmä on täysin sama kuin hammaslääkärin luona. Beconfident on asettanut äärimmäisen korkeat vaatimukset kaikille toimittajille, ja voimme huoletta väittää tuotteidemme olevan parasta mahdollista laatua. Myymme tuotteitamme myös klinikoille ympäri Skandinavian, mikä lisää luotettavuuden tarvetta, toisin sanoen korkea laatu on pakollista. Beconfidentin tuotteet ovat myös FDA:n hyväksymiä. FDA on maailman tiukimpia testausvirastoja. Olemme sitä paitsi antaneet riippumattoman saksalaisen testilaboratorion testata tuotteitamme. Liikeideamme ei ole myydä halvinta hampaiden valkaisua. Tähtäämme sellaisten hampaidenvalkaisutuotteiden toimittamiseen, jotka tosiaankin toimivat ja ylittävät odotuksesi.

Tuleeko minun valita tavallinen hampaiden valkaisu vai Dual Foam?

Riippumatta siitä, kumman valitset, tulet saamaan valkoisemmat hampaat. Kysymykseen ei oikeastaan ole oikeaa vastausta, lopputulos on aina valkaistut hampaat. Osa suosii käsittelyn tekemistä aamuisin ja iltaisin, tähän Dual Foam sopii erinomaisesti. Osa taas ei halua odottaa tuloksia, jolloin tavallinen hampaiden valkaisu on parempi metodi.

Olen raskaana tai imetän, voinko valkaista hampaani?

Voit huoletta valkaista hampaasi tuotteillamme, sillä ne ovat peroksidittomia.

Miten voin maksaa?

Klarnalla, joka on pohjolan käytetyin maksutapa. Valitset maksutavaksi korttimaksun, laskun, suoramaksun tai osamaksun. Lisää tietoa maksusta löydät Ostoehdot-osiosta.

Kuinka kauan toimituksessa kestää?

Tilatessasi ennen klo 15, lähetetään tuotteet samana päivänä, ja saat tuotteet seuraavana päivänä (arkisin). Kaikki lähetetään suoraan postilaatikkoosi, kaiken lisäksi toimituskuluitta!

Mitä toimitus maksaa?

Toimitus on aina ilmainen.

Olen kiinnostunut tuotteidenne myymisestä klinikallani, kuinka voin ottaa teihin yhteyttä?

Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@beconfident.se, jossa kerrot toiminnastanne ja miten haluaisit käyttää tuotteita.

Mikä on tavallisen hampaiden valkaisun ja Dual Foamin ero?

Tavallinen hampaiden valkaisu tuottaa nopeammin tuloksia ja käytät valkaisumuotteja, jotka pitävät valkaisugeelin paikallaan käsittelyn ajan. Dual Foamin kanssa et tarvitse valkaisumuotteja, vaan käsittely toimii käytännössä kuin hammastahna, vaikkei sitä tule sekoittaa tavallisen hammastahnan kanssa, sillä Dual Foam on todella tehokas läikikkäitä ja värjäytyneitä hampaita vastaan.

Voinko syödä ja juoda normaalisti käsittelyn jälkeen?

Vältä värillisiä juomia heti käsittelyn jälkeen saavuttaaksesi parhaat tulokset. Halutessasi syödä ja juoda normaalisti, suosittelemme Hammaskiiltoamme, joka suojaa hampaitasi tehokkaasti värjäytymisiä vastaan valkaisun jälkeen.

Kuinka usein minun tulee valkaista hampaani?

Päivittäinen käsittely on yleisin ratkaisu, vaikka osa valkaisee hampaansa aamuin illoin saavuttaakseen tuloksia nopeammin. Ollessasi tyytyväinen valkoisuuteen voit lopettaa käsittelyn. Tulet huomaamaan asteittaisen sävyeron, joten et tule yhtäkkiä saamaan luonnottoman valkoisia hampaita.

Mitä kaikkea aloituspakkaus sisältää?

Aloituspakkauksemme sisältää kaiken tarvittavan, jotta voisit valkaista hampaasi kotonasi. Hampaidenvalkaisugeeliä, huippulaatuisia valkaisumuotteja ja tietysti askel-askeleelta käyttö-ohjeet suomeksi. Kaikki lähetetään toimitusmaksuitta postilaatikkoosi!

Olen kuullut, että hampaat ja ikenet saattavat vahingoittua?

Ei, et todellakaan tule vahingoittamaan hampaitasi tai ikeniäsi Beconfidentin tuotteilla. Yli 50 000 asiakasta voivat todistaa, että tuotteemme ovat parasta mahdollista laatua. Tuotteitamme on myyty yli 20 vuotta mm. USA:ssa ja tuotteemme ovat 100%:sesti turvallisia. Toimitamme tuotteitamme myös klinikoille ja kylpylöihin, jotka vaativat tuotteiltaan tunnetusti paljon. Emme koskaan tule olemaan halvin hampaidenvalkaisutuotteiden toimittaja, mutta voimme taata, että saavutat toivomasi tulokset ja että tuotteemme ovat testattuja ja turvallisia.

Tarvitsen uudet valkaisumuotit, voinko ostaa niitä erikseen?

Kyllä, löydät hampaiden valkaisua varten kehitetyt valkaisumuotittäältä. Niitä myydään kolmen pakkauksissa, jotta sinulla olisi yksi ylimääräinen, jos satut kadottamaan yhden.

Miksi hampaidenvalkaisutuotteenne ovat paljon halvempia kuin vastaava palvelu hammaslääkärillä?

Meillä ei ole kustannuksia, jotka johtuvat vuokrista tai myynti- ja markkinointihenkilökunnan palkkakustannuksia, minkä lisäksi tilaamme valmistajiltamme aina paljon kerrallaan. Tavoitteemme on kuitenkin toimittaa markkinoiden parhaita hampaidenvalkaisutuotteita, ja siten emme koskaan tule olemaan halvin vaihtoehto. Halpa hampaiden valkaisu ei ole liikeideamme. Sinun turvallisuutesi ja tyytyväisyytesi on meille pääasia.

Miten saan valkoiset hampaat ilman, että hammaskiille vahingoittuu?

Hampaiden valkaisu Beconfidentilta toimii aivan kuten vastaavanlainen käsittely hammaslääkärillä. Hampaidenvalkaisugeeli, joka sisältää vaikuttavana aineena toimivaa natriumvetykarbonaattia ja viittä muuta vaikuttavaa ainetta, poistaa värjäytymiset tehokkaasti, mikä tekee hampaistasi hienot ja valkoiset. Hampaidenvalkaisuprosessi ei vahingoita tai muuta hammaskiillettä, se ainoastaan poistaa värjäytyneet hiukkaset hammaskiilteestä ja sen kuopista. Tuotteidemme pH-arvo on 7, eli sama kuin ihmisen suussa. Esimerkiksi virvoitusjuomien pH-arvo on 2,9.

Kuinka kauan minun täytyy valkaista hampaitani?

Useimmat näkevät tuloksia jo ensimmäisen käsittelyn jälkeen. Tarvitsemiesi käsittelyjen määrä riippuu siitä, miltä hampaasi näyttävät ennen käsittelyjä. Yleensä vaaditaan 1-10 käsittelyä, jotta saavutetaan valkoiset hampaat. Vaikuttavia tekijöitä käsittelyiden määrään on se, miten valkoiset hampaat haluat, sekä kuinka värjäytyneet hampaasi ovat ennen käsittelyjen aloittamista. Pidä mielessä, että liian valkoiset hampaat eivät näytä luonnollisilta.

Mikä aiheuttaa värjäytymiä?

Värjäytymät voivat johtua lääkityksestä, tupakoimisesta, nuuskaamisesta, ruuasta ja juomasta, sekä luonnollisesti vanhenemisesta.

Mitä geeli sisältää?

Glyseriiniä, natriumvetykarbonaattia, aromaa, xylitolia, irlanninsammaljauhetta, polysorbaatti 20, sorbitolia, aloe barbandensiksen lehden nestettä, granaattiomenauutetta, kamomillaa, kamomillasauniouutetta, natriumfluoridia, linalolia, limoneenia.

Onko valkaisu pysyvä?

Tosiasia on, ettei yksikään hampaiden valkaisu ole pysyvä. Hampaasi ovat alun pitäen värjäytyneet ruuasta, juomasta ja mahdollisesti tupakoimisesta, ja tämä tulee tapahtumaan uudelleen. Tulokset kestävät noin 6-8 viikkoa, minkä jälkeen voit toistaa toimenpiteen helposti tarvittaessa.

Voinko valkaista hampaat, jos minulla on paikkoja, hammaslaminaatit, hammaskoru tms.?

Voit huoletta valkaista hampaasi vaikka sinulla on komposiitista/posliinista valmistettuja tekohampaita, paikkauksia tai hammaskoruja. Nämä osat eivät valkaistu tuotteistamme, sillä tuotteemme on kehitetty kiilteen valkaisemiseen. Älä kuitenkaan valkaise hampaitasi kärsiessäsi hampaiden putoilusta tai jos sinulla on avohaavoja suussa. Konsultoi näissä tapauksissa ensin hammaslääkäriäsi.

Mitä sivuvaikutuksia saattaa ilmetä?

Tuotteissamme ei käytetä haitallisia aineita, minkä ansiosta ne eivät aiheuta sivuoireita.

Usein kysyttyä ihonhoidosta

Miten Beconfidentin Anti Akne-tuotteet toimivat?

Tuotteemme ovat ruotsalaisten iholääkärien kehittämiä. He huomasivat aikaisin raakaproteiinin positiivisen vaikutuksen akneen. Tämä tarkoittaa, että tuotteemme ovat salisyylihapottomia, salisyyli kun saattaa aiheuttaa kuivuutta ja ärtyneen ihon. Kaiken kattavassa menetelmässämme on kaikki tarvittava: Prepare, Reduce ja Spot On Pen- kynä. Tämän lisäksi ainutlaatuinen sovelluksemme opastaa sinua. Akne on nimittäin erittäin yksilökohtainen vaiva. Käsittely aloitetaan siksi selfiellä, jotta sovelluksemme voi analysoida juuri sinun aknesi. Tämän jälkeen sovellus kertoo sinulle, tuleeko sinun käyttää Preparea vai Reducea (jotka sisältävät erilaisia vaikuttavia aineita). Tuloksia voit helposti seurata sovelluksen kautta. Tämä älykäs järjestelmä on siis ainutlaatuinen. Nyt on sinun vuorosi nauttia kauniista ihosta!

Mikä voi vaikuttaa aknen saamiseen?

  • Lääkkeet (tarkista käyttämäsi lääkkeen kuvaus)
  • Meikit (esim. öljypohjaiset)
  • Mekaaniset tekijät (esim. jos puristelet akneasi sormillasi tai jos käytät jonkinlaista kasvosuojaa)
  • Hormonaaliset tekijät (esim. anaboliset steroidit)
  • Kemikaalit (esim. moottoriöljy tai klooripitoiset tuotteet)

Voiko tupakoiminen vaikuttaa akneen?

Tupakoinnilla on yleisesti haitallinen vaikutus terveyteesi ja ihoosi. Tupakointi saattaa siis vaikuttaa aknen ilmenemiseen. Vältä siis tupakointia.

Onko akne tarttuvaa?

Ei, akne ei tartu. Vältä kuitenkin aknesi puristelua, sillä on olemassa riski, että sormesi eivät ole puhtaat ja viet siten sopimattomia bakteereja ihollesi.

Milloin näen aknekäsittelyn tulokset?

Yleensä sävyero on huomattavissa jo muutaman viikon jälkeen. Aknen käsittelyssä menee aikaa, mutta sen vähentyessä prosessi nopeutuu. Monet ovat käytännössä täysin aknettomia 4-6 viikon jälkeen.

Ovatko ihonhoitotuotteenne eläinkokeiltuja?

Ei, olemme eettisistä syistä valinneet olla kokeilematta tuotteitamme eläimillä.

Tuleeko akneni vähenemään?

Ja, du kommer att se resultat redan efter några veckor. Våra akne-produkter är utvecklade och testade i Sverige, samtliga ingredienser i våra produkter är helt fria från biverkningar.

Onko se turvallista?

Kyllä, aknetuotteemme ovat 100%:sesti turvallisia. Muista aknevalmisteista eroten, tuotteemme ovat salisyylihapottomia, mikä tarkoittaa, ettei sinun tarvitse kärsiä kuivuneesta tai ärtyneestä ihosta.

Miksi minun tulee valita Beconfidentin aknetuotteet?

Tuotteemme tulevat vähentämään akneasi – sivuoireitta, sitä paitsi. Tämä siitä syystä, että tuotteemme ovat salisyylihapottomia. Tuotteitamme tulee myös käyttää kehittyneen sovelluksemme kanssa, joka mittaa edistymistäsi, samalla kun se antaa sinulle neuvoja siitä, mitä Beconfident-tuotetta sinun tulisi käyttää. Hoitosi on räätälöity juuri sinulle ja sinun edellytyksillesi. Ainutlaatuinen menetelmä, josta olemme todella ylpeitä. Tuotteet ovat kahden ruotsalaisen iholääkärin kehittämiä, ja sovellus on Lundissa sijaitsevan tiimin kehittämä. Tekniikka sovelluksen takana on monimutkaista, mutta olemme tehneet sovelluksen käytöstä yksinkertaista.

Akne ja meikki – mitä minun tulee pitää mielessä?

Sinun pitää pääasiassa pitää kaksi asiaa mielessä. Ensinnäkin sinun tulee pestä pois meikki, ennen kuin suoritat käsittelyn aknetuotteen kanssa. Jälkeenpäin sinun tulee välttää öljypohjaisen meikin käyttöä.

Voiko aknen parantaa?

Akne on krooninen vaiva, jota voi hoitaa tehokkaasti, ja siten oireet vähenevät huomattavasti ja monista tulee käytännössä oireettomia. Ei ole olemassa tapaa parantaa aknea, sillä akne johtuu hormoneista. Kaikkien hoitotapojen tarkoitus on heikentää aknen edellytyksiä ja lieventää aknen oireita. Useimmilta ihmisiltä akne katoaa täysin murrosiän jälkeen.

Kuinka kauan toimituksessa kestää?

Tilatessasi ennen klo 15, lähetetään tuotteet samana päivänä, ja saat tuotteet seuraavana päivänä (arkisin). Kaikki lähetetään suoraan postilaatikkoosi, kaiken lisäksi toimituskuluitta!

Mitä toimitus maksaa?

Toimitus on aina ilmainen.

Olen kiinnostunut tuotteidenne myymisestä klinikallani, kuinka voin ottaa teihin yhteyttä?

Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@beconfident.se, jossa kerrot toiminnastanne ja miten haluaisit käyttää tuotteita.

Voiko kuntoilu pahentaa akneani?

Kuntoilulla ei yleisesti katsoen ole vaikutusta akneen. Sopivaa määrä liikuntaa pidetään yleensä positiivisena asiana. Vältä kuitenkin klooripitoisia uima-altaita, joilla on haitallinen vaikutus ihoosi ja siten myös aknevaivoihisi. Suosittelemme, että peseydyt huolellisesti suihkussa käytyäsi uimassa klooripitoisissa uima-altaissa.

Onko aknehoito pysyvä?

Yksikään aknehoito ei ole pysyvä. Akne johtuu hormonaalisesta epätasapainosta ja on siis krooninen vaiva, joka voi kukkia ja sitten kadota. Beconfidentin tuotteilla aknesi pysyy hallinnassa ja usein se katoaa täysin.

Mitä sivuvaikutuksia saattaa ilmetä?

Tuotteissamme ei käytetä haitallisia aineita, minkä ansiosta ne eivät aiheuta sivuoireita.

Olen raskaana tai imetän, voinko käyttää aknetuotteitanne?

Voit huoletta käyttää aknetuotteitamme.

A world of confidence!

E-commerce and design by: Crealevant